Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

PVC vloer voor in de horeca

Voor een betaalbare PVC vloer voor in de horeca, kunt u terecht bij Takens Bedrijfsvloeren. Dit is een vloeistofdichte vloer met antislip eigenschappen. De ondergrond blijft altijd droog en stroef, ook als er vloeistof op wordt gemorst. Hierdoor blijft de werkomgeving veilig en loopt u geen risico dat er iemand uitglijdt. 

 

Neem contact met ons op

 

Antislip en eenvoudig te reinigen

In elke horecagelegenheid is hygiëne van zeer groot belang. Het is dan ook belangrijk dat de keukenvloer droog blijft en niet nat wordt. Met een speciale vloeistofdichte vloer voor in de horeca, is dit mogelijk. Ook in natte toestand, is deze antislip. Deze vloeistofdichte vloer is bestand tegen vetten, oliën en andere chemicaliën. Verder kunt u deze heel gemakkelijk en snel reinigen. U heeft hier geen speciaal reinigingsmiddel voor nodig, maar kunt de vloer gewoon schoonmaken met een sopje.

 

Milieuvriendelijk en zeer duurzaam

Het grote voordeel van onze horecavloeren is, dat wij deze zeer snel kunnen leggen. De PVC vloer hoeft niet te drogen en is meteen belastbaar. Er kunnen dus direct mensen overheen lopen, zonder dat deze beschadigd wordt. Een ander groot pluspunt is, dat een vloeistofdichte vloer zeer milieuvriendelijk en duurzaam is. De PVC horecavloeren zijn in tal van kleuren verkrijgbaar. Zo zijn zowel de tegels als de naden in veel verschillende kleuren leverbaar, zoals zwart, antraciet, rood, blauw, bruin en grijs.

 

Interesse in onze PVC horecavloeren?

Heeft u interesse in onze PVC vloeren voor in de horeca? Neem dan contact met ons op, wij u graag met het adviseren, leveren en plaatsen van een prachtige vloeistofdichte vloer. Als u voor een horecavloer van Takens Bedrijfsvloeren kiest, dan krijgt u hier drie jaar garantie op. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de PVC vloer jaarlijks door ons te laten controleren. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe horecavloer op uw locatie wordt afgeleverd. Verder kunnen wij deze ook op een professionele wijze voor u plaatsen. Zo bent u verzekerd van een perfect resultaat.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!