Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

PVC horecavloer

PVC Horeca vloer laten leggenDe gemiddelde horecavloer heeft veel te verduren. Om ervoor te zorgen dat een vloer in een horecabedrijf toch lang mee gaat, is het een must om een hoogwaardige vloer aan te schaffen. Dit moet een vloer zijn die niet alleen slijtvast, geluidsdempend en onderhoudsvrij is, maar bovendien niet meteen kapot gaat als er dranken, voedingsmiddelen of chemicaliën geknoeid worden. Investeert u in een horecavloer van Takens Bedrijfsvloeren, dan weet u zeker dat u de beste vloer koopt voor uw horecabedrijf.

Onze PVC vloeren voldoen allemaal aan de richtlijnen van de HACCP.


Neem contact met ons op
 

De PVC horeca vloer: voor iedere horecaonderneming

De horecavloer van Takens Bedrijfsvloeren is gemaakt van stevige en slijtvaste PVC tegels, die volledig vloeistofdicht en antislip zijn. Dit maakt de vloer geschikt voor restaurants, maar ook voor hotels, cafés, cateringbedrijven en cafetaria’s. Het maakt niet uit wat voor horecabedrijf u heeft: u kunt de horecavloer van Takens Bedrijfsvloeren aanschaffen en hier vele jaren plezier van hebben. 

Natuurlijk is het belangrijk dat de vloer van uw horecabedrijf er ook mooi uit ziet. Omdat de PVC vloertegels van Takens Bedrijfsvloeren in vele kleuren geleverd kunnen worden, bepaalt u zelf welke sfeer de vloer van uw bedrijf uit moet stralen. Zelfs als u specifieke eisen heeft voor de kleur van uw vloer, kan Takens Bedrijfsvloeren de perfecte vloer voor uw bedrijf leveren. En heeft u advies nodig bij het kiezen van de perfecte kleur? Dan kunt u dit advies krijgen van een ervaren vloerexpert. 

 

Vragen? Neem contact op met een van onze vloerexperts

Heeft u vragen over de vloeistofdicht horecavloer van Takens Bedrijfsvloeren? Neem dan contact met ons op en laat uw vragen beantwoorden door een van onze vloerexperts. Direct een afspraak maken om onze vloeren te bekijken of de mogelijkheden van een PVC horecavloer voor uw bedrijf bespreken? Dan kunt u ook direct contact opnemen met onze vloerexperts.

 

Zelf PVC tegels leggen?

Bestel deze dan in onze webshop. De tegels zijn voorzien van een uniek kliksysteem, waardoor ze zeer eenvoudig zelf zijn te leggen op vrijwel elke ondervloer. 

 

Bestel via onze webshop 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!