Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Kunststof vloer voor de horeca

Vloeistofdichte horecavloerSinds vele jaren is Takens bedrijfsvloeren uw specialist in kunststof horecavloeren. Wij weten als geen ander wat er allemaal op de horeca ondernemer af komt en met welke regelgeving u rekening dient te houden. U bent bij ons aan het juiste adres voor advies, levering en uiteraard het plaatsen van de beste vloeistofdichte horecavloeren.Neem contact met ons op

Horecavloeren, duurzaam en hygiënisch

Waar veel wordt gegeten, gelopen en eten wordt gemaakt, ontstaan soms gevaarlijke situaties door vloeistoffen en voedingsmiddelen. Een gladde ondergrond of onhygiënische plekken wilt u dan ook niet zien uw café, restaurant of hotel. De beste vloeren voor de horeca zijn daarom vloeistofvrije antislip PVC vloeren die u tevens zeer eenvoudig kunt reinigen. Uw specialist Takens Bedrijfsvloeren voorziet u van de meest passende vloeistofvrije vloeroplossing voor uw horecagelegenheid.

Voordelen van PVC vloeren voor de horeca

Takens Bedrijfsvloeren duurzame leverancier van uw PVC vloersystemen

Dankzij jarenlange ervaring vindt u in ons de ideale specialist voor al uw vloeistofdichte vloer oplossingen. Heeft u een bedrijfsruimte, keuken of industriële ruime? Wij bezitten de kennis en expertise om uw ruimte te voorzien van de beste ondergrond. Onze kunststof vloeren zijn bekend om hoge slijtvastheid en antislip ideaal voor de horeca. De kunststof vloer is bestand tegen loog, olie, zuren en verschillende chemische stoffen en gemaakt van materialen zodat u zowel droog als vochtig veilig op de ondergrond kunt lopen.

Takens Bedrijfsvloeren denkt met u mee en wij nemen al het snij-afval direct na plaatsing weer mee, zodat het gerecycled kan worden. Wilt u een PVC vloer vervaardigd van duurzaam en hoogwaardig PVC? Bekijk gerust onze showroom of neem direct contact op. Takens Bedrijfsvloeren levert de ideale horecavloer waar u veilig en zeker op kunt staan.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!