Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Horecavloeren

Vloeistofdichte slagerijvloerOp plekken waar veel gewerkt wordt met vloeistoffen en andere voedingsmiddelen is het belangrijk dat de ruimte hierop is ingericht. Een duurzame vloer is dan essentieel. In de horeca spelen snelheid, efficiëntie en hygiëne een grote rol. Zowel in cafés als in restaurants is een antislip vloer een must. Een veilige werkomgeving staat centraal, met name wanneer er wordt gemorst. Bent u op zoek naar een eenvoudig te onderhouden vloer voor in de horeca, dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Voor horecavloeren op maat!

 

Neem contact met ons op

 

Een waterdichte vloer

Wilt u een vloeistofdichte vloer laten leggen en bent u op zoek naar een professional die dit voor u kan verzorgen? Takens Bedrijfsvloeren is gespecialiseerd in het leggen van pvc vloeren. In de horeca is het hebben van een vloeistofdichte vloer een absolute must. Tijdens het bereiden van gerechten en het maken van verschillende drankjes wordt er altijd een keer gemorst. Uw vloer ziet er binnen de kortste keren niet meer uit. Een vloeistofdichte vloer blijft zijn uitstraling behouden doordat deze gemakkelijk te reinigen is, én de vloer gaat bovendien lange tijd mee. Horecavloeren van Takens Bedrijfsvloeren bestaan uit hoogwaardig recycling pvc en zijn bestand tegen olie, loog, zuren en andere chemische stoffen. Maar ook alledaagse vloeistoffen hebben geen vat op de pvc vloer. Ideaal dus voor in de horeca!

Een horecavloer op maat

Horecavloeren van pvc zijn één centimeter dik en worden met behulp van lijm op de ondervloer aangebracht. Een vloeistofdichte afwerking ontstaat door thermisch en chemisch lassen. Om uw vloer geheel in stijl te laten leggen, zijn diverse kunststof lasnaden mogelijk in vrijwel iedere kleur. Dit maakt het plaatje compleet. De speciale antislipwerking zorgt ervoor dat u ook op een natte vloer stevig op uw benen staat. Eenvoudig en snel te reinigen, een hoge geluidsreductie en snel te leggen.

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!