Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Horecavloer

Vloeistofdichte keukenvloerEen horecavloer moet aan hele andere eisen voldoen dan een vloer die in een woning, in een winkel of in een magazijn gelegd wordt. Zo moet een vloer in de horeca er niet alleen mooi uit zien, maar moet de vloer bovendien honderd procent veiligheid bieden in alle mogelijke situaties. Investeert u in een bedrijfsvloer van Takens Bedrijfsvloeren, dan weet u zeker dat u een geschikte bedrijfsvloer aanschaft voor uw hotel, restaurant of café.

 

Neem contact met ons op

 

Horecavloeren: speciaal ontwikkeld voor horecabedrijven

Horecavloeren zijn vloeren die speciaal ontwikkeld zijn voor de verschillende horecabedrijven. Dit betekent dat de vloeren aan alle wensen, eisen, verwachtingen en voorwaarden van horecaondernemers voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van sfeer en veiligheid. Een groot voordeel van een bedrijfsvloer die speciaal ontwikkeld is voor horecabedrijven als hotels, restaurants, cafés en cafetaria's, is het feit dat de tegels slijtvast zijn. Zo gaan de tegels vele jaren mee, ook als er dagelijks door honderden mensen overheen gelopen wordt.

Een ander voordeel van horecavloeren, is dat deze vloeren vloeistofdicht zijn en op deze manier altijd de beste hygiëne bieden. Omdat er geen vloeistoffen door de tegels kunnen gaan, blijven de tegels helemaal schoon. Wilt u in hygiëne investeren, dan investeert u in deze speciale tegels.

Tot slot zijn de tegels voor in de horeca antislip. Ook als de tegels nat zijn geworden, kunt u er niet over uitglijden. Zo voorkomt u veel ongelukken, zowel onder uw medewerkers als onder de gasten van uw horecabedrijf. 

Takens Bedrijfsvloeren: de beste tegels voor uw bedrijf

Takens Bedrijfsvloeren is al jaren actief in de markt van horecavloeren. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf, is Takens Bedrijfsvloeren in staat tegels te verkopen die volledig slijtvast, hygiënisch en vloeistofdicht zijn. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!