Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Dé beste horeca vloer 


Is de vloer in uw restaurant, café of hotel aan vervanging toe? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk de beste horeca vloer van dit moment. Het gaat om de vloeistofdichte vloer van PVC tegels, die volledig aan de HACCP richtlijnen voldoet. 

Neem contact op

 

Vloeistofdichte horeca vloer

Vloeistofdichte keukenvloer

Een goede restaurant-, café- of hotelvloer moet aan diverse eisen voldoen. Ten eerste moet de vloer er uiteraard goed uit zien. De vloer bepaalt namelijk deels de uitstraling van uw restaurant, café of hotel. Daarnaast moet de vloer slijtvast zijn en een lange levensduur hebben. U wil de vloer namelijk niet over enkele jaren wéér vervangen. Tot slot moet de vloer onderhoudsvriendelijk en hygiënisch zijn. Dit maakt het gemakkelijker om de vloer schoon te maken. 

De vloeistofdichte restaurant-, café- of hotelvloer van Takens Bedrijfsvloeren voldoet aan al deze eisen. De vloer is duurzaam, slijtvast én vloeistofdicht. Omdat de vloer vloeistofdicht is, kunt u deze gemakkelijk schoonmaken en gaat de vloer bovendien jaren mee. Koopt u de vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren, dan weet u zeker dat u hier jaren plezier van heeft. 

 

Voordelen Takens Bedrijfsvloeren 


Wij vinden het erg belangrijk dat u uw restaurant, café of hotel kunt verrijken met een hoogwaardige HACCP vloer. Daarom verkopen wij onze vloer van PVC kliktegels voor een aantrekkelijk lage prijs. Ook met een kleiner budget kunt u onze hoogwaardige vloer aanschaffen. Hier heeft u vervolgens vele jaren plezier van, ook bij zeer intensief gebruik. 

En wilt u de PVC vloer zelf niet leggen? Dan is dit geen enkel probleem. Voor een lage prijs komen wij naar u toe om uw vloer op hoog niveau te plaatsen. Nu heeft u hier direct plezier van. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Vraag direct een offerte op


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!