Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte horecavloeren van PVC

Vloeistofdichte horecavloerDe horeca heeft vaak behoefte aan een speciale antislip vloer om te zorgen dat het een veilige werkomgeving blijft, ook als er bijvoorbeeld gemorst wordt. Wanneer u op zoek bent naar een horecavloer met anti slip eigenschappen bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Al onze vloeren voldoend aan de HACCP richtlijnen, zijn onderhoudsvrij, geluidsdempend en duurzaam.
 

Vraag ons naar de mogelijkheden 

Takens bedrijfsvloeren is specialist in horecavloeren

In de afgelopen jaren hebben wij veel horeca vloeren mogen leggen bij restaurants, horeca opleidingen, keukens van scholen, verzorgings tehuizen en overige horeca gelegenheden. Dat is dan ook de reden dat wij ons specialist in horecavloeren noemen, wij hebben voor elke horeca gelegenheid de beste oplossing om een vloer snel en vakkundig te plaatsen. Wij helpen u graag met het adviseren, leveren en plaatsen van een perfecte horecavloer.

 

Binnen een dag weer beloopbaar

Wij kunnen met onze ervaring een nieuwe vloer vaak al binnen één dag leggen. Een oppervlakte minder dan 100m2 redden wij eenvoudig binnen een dag te leggen. Een nieuwe pvc vloer is direct weer beloopbaar. Zo hoef u maar 1 dag uit te trekken voor een nieuwe vloer. 

 

Hygiëne en horecavloer

Van groot belang is de hygiëne in de keuken van een restaurant en/of andere horeca gelegenheid, met een vloeistofdichte vloer is dat ook optimaal te houden.

 

Altijd zeker van kwaliteit en duurzaamheid

Takens Bedrijfsvloeren heeft enkel uitstekende kwaliteit vloeistofdichte vloeren in het assortiment. Dankzij de antislip kenmerken van deze tegels dienen zij uitstekend als horeca vloer. Takens Bedrijfsvloeren kan zorgen voor het leveren van deze vloeren op de door u gewenste locatie, maar is ook uitstekend in staat het voor u op een professionele manier te plaatsen. Op deze manier bent u zeker van een prachtig en duurzaam resultaat.

 

Kleuren van horecavloeren

Wij beschikken over tal van kleurmogelijkheden van de horecavloer, zowel de tegels als de naden zijn in veel verschillende kleuren mogelijk. Wilt u daar voorbeelden in zien of heeft u advies nodig, vraag het aan Takens bedrijfsvloeren.

 

Bij Takens Bedrijfsvloeren bent u zeker van:

 

Neem contact op

 

Wilt u zelf een PVC vloer leggen?

Bestel dan via onze webshop. Onze PVC kliktegels zijn gemakkelijk zelf te leggen. De tegel bevat een uniek clipsysteem en kan zonder verlijming over vrijwel elke ondervloer gelegd worden. 

 
BESTEL VIA ONZE WEBSHOP

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!