Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeren voor in de garage

PVC bedrijfsvloerIn de garage wordt niet alleen gewerkt met zware materialen en gevaarlijke gereedschappen, maar wordt de vloer vaak ook belast door zware voertuigen. Denk hierbij aan een auto, maar ook aan een motor of een aanhanger. Als u gaat investeren in een nieuwe vloer voor in de garage, is het belangrijk dat deze vloer tegen de zware materialen, gevaarlijke gereedschappen en zware voertuigen bestand is. En wilt u echt lang plezier hebben van uw vloer? Kies dan voor een vloeistofdichte vloer.

 

Neem contact met ons op

 

De voordelen van een vloeistofdichte vloer

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het aanschaffen van een vloeistofdichte vloer. Het eerste voordeel van deze vloer, is het feit dat vloeistoffen als water, olie en benzine of diesel niet door de vloer heen kunnen komen. Zeker omdat er in de garage vaak gewerkt wordt met dit soort vloeistoffen, is dit een groot voordeel. Daarnaast is een vloeistofdichte vloer slijtvast en sterk. Geen vloer die u binnen enkele jaren weer moet vervangen, maar een exemplaar waar u vele jaren plezier van heeft. Zelfs als u een hamer op de vloer laat vallen of met een zware aanhanger over de vloer gaat rijden, blijft de vloer er goed uit zien.

Daar komt nog bij dat een vloeistofdichte vloer eenvoudig te reinigen is. Op deze manier is uw vloer altijd schoon en hygiënisch, ook als u de vloer enkel schoonmaakt met een dweil met wat water. Zelfs als u olie op de vloer heeft geknoeid, heeft u dit in een mum van tijd opgeruimd.

Takens Bedrijfsvloeren: uw vloeren expert

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige vloer voor uw garage en heeft u de voorkeur voor een vloeistofdichte vloer? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Takens Bedrijfsvloeren is al jaren gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van verschillende soorten vloeren en kan ook u helpen de beste vloer aan te schaffen en te plaatsen. Bekijk het aanbod van Takens Bedrijfsvloeren, laat u adviseren door de experts van dit bedrijf en u weet dat u een goede investering doet. Meer weten? Neem contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!