Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloeren garage Overijssel

vloeistofdichte garagevloerUw garagevloer moet vloeistofdicht en veilig zijn. Bovendien is dit een vereiste vanuit de wetgeving. Deze mag geen naden of kieren hebben. Hierdoor blijft de bodem vrij van schadelijke stoffen. Maar een vloeistofdichte ondergrond is veel meer dan dat. Want ook mag deze geen vloeistoffen absorberen. Daarnaast is het belangrijk dat de ondergrond van uw garage of werkplaats goed schoon te maken is. Hygiëne speelt immers een belangrijke rol binnen uw onderneming. Met de juiste ondergrond weet u ook uw bedrijf op een juiste manier te presenteren.

 

Neem contact met ons op

 

Veilige en verantwoorde bedrijfsvloer

Een vloer die vloeistofdicht is voldoet aan alle eisen die de wetgeving stelt. Bovendien is deze ook nog eens veilig in gebruik dankzij de antislip eigenschappen. Oliën en vetten kunnen de ondergrond glad maken. Voorkom bedrijfsongevallen met de juiste bodembedekking. Daarnaast is de bedrijfsvloer voor uw garagebedrijf in Overijssel slijtvast. Dit is ideaal voor zowel garage als werkplaats. Zo is de vloer bestand tegen intensief gebruik en zwaar materieel. Daarnaast heeft deze niet te lijden onder chemicaliën of andere schadelijke stoffen. Met betrekking tot de hygiëne is de vloer eenvoudig te reinigen en laat geen vet of olievlekken achter.

Takens Bedrijfsvloeren, slijtvast en duurzaam

Onze duurzame antislip bedrijfsvloer bestaat uit tegels met een formaat van 49 x 49 centimeter. Deze is verkrijgbaar in meerdere kleuren en daardoor prima aan te passen aan uw huisstijl. In overleg is een decoratief design of een looppad mogelijk. Ook de lasveters zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u verrassende combinaties maken. Omdat wij het milieu een warm hart toedragen nemen wij het snijafval mee terug. Dit wordt gebruikt om nieuwe tegels van te maken. Onze vloeren komen in aanmerking voor de verklaring vloeistofdichte voorziening.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!