Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloeren garage Groningen

vloeistofdichte horecavloerUw garage of werkplaats moet voorzien zijn van een ondergrond die vloeistofdicht is. Zo voorkomt u dat chemicaliën en schadelijke stoffen de bodem intrekken. Vanuit de huidige wetgeving is dit ook vereist. Deze bedrijfsvloer moet gekeurd worden. De vloeren van Takens Bedrijfsvloeren komen in aanmerking voor de verklaring vloeistofdichte voorziening. Bovendien zijn deze slijtvast en passen binnen een arbo verantwoorde werkomgeving. Dankzij de ruime keus in verschillende kleuren kunt u uw bedrijfspresentatie omhoog halen.

 

Neem contact met ons op

 

Slijtvast tegen zware belasting

Uw garage of werkplaats in Groningen krijgt dagelijks te maken met zware belastingen. Denk hierbij aan voertuigen, zwaar materieel en chemicaliën. De slijtvaste bedrijfsvloer is hiertegen bestand. Dit werkt ook nog eens kostenbesparend, want u hoeft de ondergrond niet snel te vervangen. Wel bevelen wij een jaarlijkse controle van deze uit. Dit kunt u goed zelf verrichten. De antislip eigenschappen zorgen ervoor dat de vloer niet snel glad wordt als gevolg van vet, olie en vloeistoffen. Deze zijn bovendien ook zeer eenvoudig te verwijderen. Een bedrijfsvloer die vloeistofdicht is en optimale hygiëne zijn belangrijk binnen uw bedrijf.

Bestel uw vloer bij Takens Bedrijfsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren komt overal in Nederland, maar ook in veel andere Europese landen. Zo komen wij graag bij uw garagebedrijf te Groningen. De bedrijfsvloer bestaat uit tegels die vakkundig en snel gelegd worden. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Dit geldt ook voor de lasveters. Zo kunt u verschillende patronen of combinaties maken, maar ook kiezen voor één kleur. De vloer is aan te passen aan uw huisstijl. Het snijafval nemen wij retour. Hier maken wij nieuwe tegels van. Op deze manier werken wij milieuvriendelijk. Uw bedrijfsvloer is binnen 1 dag klaar en direct belastbaar, ook met zwaar materieel. Vertrouw op onze expertise en kies voor de beste kwaliteit. Dat is Takens Bedrijfsvloeren. Meer weten? Neem contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!