Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloeren garage Gelderland

vloeistofdichte garagevloerUw garage of werkplaats moet voldoen aan de huidige wetgeving. Een van deze regels is dat de bedrijfsvloer volledig vloeistofdicht moet zijn. Het is immers belangrijk dat chemicaliën en andere schadelijke stoffen niet de bodem intrekken. Dankzij de vloeistofdichte ondergrond wordt dit voorkomen. Bovendien is deze gemakkelijk schoon te maken. Het verwijderen van olie, vetvlekken en andere stoffen gaat moeiteloos. Ook verhoogd dit de veiligheid. De antislip eigenschappen zorgen ervoor dat uw werknemers niet uitglijden wanneer de ondergrond glad wordt. Het is dan niet alleen vanuit de wetgeving verstandig om te kiezen voor deze bedrijfsvloer, ook neemt u hiermee uw eigen verantwoordelijkheid.

 

Neem contact met ons op

 

Eenvoudig in onderhoud

Deze vloeren zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Het is nagenoeg onnodig om jaarlijks de bedrijfsvloer bij te werken. Deze is immers bestand tegen zware belasting. Een zware belasting is iets dat vooral in de garage of werkplaats voorkomt. Denk maar eens aan zware voertuigen en materieel. De vloeren zijn hiermee extreem slijtvast en gaan jarenlang mee. Bovendien hebben ze een hoge geluidsreductie. Dit is ook nog eens beter voor uw directe omgeving. Doordat de vloer antislip is past deze binnen een arbo verantwoorde werkomgeving. De vloer is gemakkelijk en snel te reinigen. Dit bespaart tijd en geld.

Takens Bedrijfsvloeren is er voor u

Uw werkplaats in Gelderland moet voorzien zijn van een bodem die vloeistofdicht en goedgekeurd is. Een onafhankelijke inspecteur moet deze goedkeuren. Vervolgens krijgt u een certificaat dat 6 jaar geldig is. Jaarlijks controleert u de bodem zelf op scheuren en gebreken. Alle vloeren van Takens Bedrijfsvloeren zijn slijtvast. Hierdoor heeft u voldoende zekerheid. Wij zijn niet alleen werkzaam in Nederland, ook hebben vele klanten uit onder andere België, Duitsland, Frankrijk en Spanje ons gevonden. De vloer, die bestaat uit tegels van 49 x 49 centimeter, wordt binnen een dag gelegd en is direct klaar voor gebruik. Kies uit verschillende kleuren tegels en lasveters. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!