Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloeren garage Flevoland

PVC werkplaatsvloerHeeft u een garagebedrijf met werkplaats? Dan is een vloeistofdichte vloer wettelijk verplicht. Zo wordt voorkomen dat schadelijke stoffen in de bodem terechtkomen. De overheid ziet u als bedrijf dat bodembedreigende activiteiten uitvoert. Het is belangrijk om voor een goede vloer te kiezen. De juiste ondergrond zorgt er niet alleen voor dat chemicaliën niet de bodem indringen, ook is deze slijtvast en bestand tegen zware belasting. Bovendien verhoogt het de veiligheid op de werkvloer. Hiermee voorkomt u bedrijfsongevallen.

 

Neem contact met ons op

 

Kies voor een bedrijfsvloer die slijtvast en veilig is

Een vloersysteem dat vloeistofdicht is werkt ook nog eens hygiënisch. Zo zijn deze vloeren gemakkelijk schoon te maken en zorgen ervoor dat vet- en olie vlekken niet in de ondergrond doordringen. Uw werknemers kunnen de ondergrond goed schoonmaken zonder dat dit vlekken achterlaat. Hierdoor blijft het uiterlijk altijd mooi. Bovendien komt dit de bedrijfsindruk ten goede. Klanten krijgen direct een positief beeld van uw garage en werkplaats. De vloeistofdichte bedrijfsvloer is ook nog eens veilig. Deze is antislip en wordt niet glad wanneer de ondergrond nat is. Dit voorkomt nare ongelukken en valpartijen. Hiermee voldoende ze aan alle veiligheidsnormen.

Takens Bedrijfsvloeren in Flevoland

Heeft uw garage of werkplaats in Flevoland een goede en verantwoorde bedrijfsvloer nodig, dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Wij kunnen u adviseren en werken snel en vakkundig. De antislip bedrijfsvloer die vloeistofdicht is bestaat uit duurzaam recycling PVC. De tegels hebben een formaat van 49 x 49 centimeter met een dikte van 1 centimeter. Deze zijn in verschillende kleuren leverbaar. Ook kunt u kiezen uit meerdere kleuren lasveters. Zo kunt u een verrassende combinatie laten maken. Al het snijafval nemen wij retour en gebruiken wij om nieuwe tegels van te maken. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu. De vloeistofdichte vloer is gelijk klaar voor gebruik.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!