Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloeren garage Eindhoven

vloeistofdichte garagevloerIn een garage of werkplaats wordt de vloer zwaar belast. Bovendien is het vanuit de huidige wetgeving vereist om een vloeistofdichte vloer aan te leggen. Het is hierbij belangrijk om te kiezen voor de juiste ondergrond. Wanneer de ondergrond vloeistofdicht is, zullen schadelijke stoffen en chemicaliën de bodem niet bereiken. Dit is belangrijk voor het milieu. De zware belasting binnen de werkplaats en garage in Eindhoven maken het ook nodig dat de ondergrond slijtvast is. Zwaar materieel en intensief gebruik zijn immers dagelijks terugkerende gebeurtenissen. Bovendien lekken er altijd wel chemicaliën, vetten en oliën op de bodem. Ook hiertegen moet deze goed bestand zijn. Daarom kiest u voor Takens Bedrijfsvloeren.

 

Neem contact met ons op

 

Veiligheid en hygiëne

Een arbo verantwoorde werkplek speelt een steeds belangrijkere rol. U biedt uw werknemers een veilige werkomgeving aan. De vloeistofdichte vloer heeft antislip eigenschappen. Dit verkleint de kans op bedrijfsongevallen. Bovendien is deze zeer eenvoudig schoon te maken. Olie- en vetvlekken zijn makkelijk te verwijderen en laten geen vervelende vlekken achter. Dit komt uw bedrijfspresentatie ten goede. Bovendien bespaart het de nodige tijd en kosten.

Professionele vloeren van Takens Bedrijfsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren is niet alleen in Nederland en België actief, ook vele tevreden klanten uit onder andere Duitsland, Frankrijk en Spanje hebben hun weg naar ons weten te vinden. Wij werken snel en vakkundig en zorgen ervoor dat uw nieuwe bedrijfsvloer binnen een dag in gebruik kan worden genomen. Dankzij onze werkwijze is er geen droogtijd vereist. U kunt deze dan ook direct belasten. Wij weten als geen ander dat bedrijfspresentatie uitermate belangrijk is. Daarom heeft u de keuze uit verschillende kleuren tegels en lasveters. U kunt de bedrijfsvloer uit één kleur laten bestaan, maar ook kiezen voor meerdere kleuren, patronen of designs. Zoekt u een ondergrond die slijtvast, vloeistofdicht en veilig in gebruik is, dan is Takens Bedrijfsvloeren uw partner. Meer weten? Neem contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!