Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloeren garage Amsterdam

vloeistofdichte garagevloerDe oplossing voor een garagevloer is een vloeistofdichte vloer. Deze is bestand tegen olie en chemicaliën. Hierdoor wordt voorkomen dat er schadelijke vloeistoffen door de ondergrond heen de bodem indringen. Een vloeistofdichte ondergrond is voor garagebedrijven wettelijk verplicht. Takens Bedrijfsvloeren is de specialist in het leveren en plaatsen van vloeistofdichte vloeren in Amsterdam. De garagevloer kent een zware belasting waaronder voertuigen, installaties en machines. Onze vloeren zijn hiertegen bestand en laten bovendien geen lelijke vlekken achter. Daarnaast zijn ze ook nog eens slijtvast. Kortom, onze vloeistofdichte vloeren van Takens Bedrijfsvloeren voldoen aan alle eisen die u hieraan stelt.

 

Neem contact met ons op

 

Gegarandeerd volledig vloeistofdicht

De garage of werkplaats moet voorzien zijn van een veilige en verantwoorde bodem. Zowel voor het garagebedrijf, de werkplaats als alle andere ruimten zijn onze vloeistofdichte vloeren geschikt. Deze hebben een dikte van 1 centimeter en zijn bestand tegen al het zware materiaal. Hierdoor kan de ondergrond dagelijks maximaal belast worden. De vloer wordt op de ondervloer aangebracht door middel van een watervaste 2-componentenlijm. Vervolgens wordt deze thermisch en chemisch gelast waardoor deze volledig vloeistofdicht is. Het resultaat is een mooi uiterlijk doordat deze uit tegels met een formaat van 59 bij 59 centimeter bestaat. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Takens Bedrijfsvloeren, uw partner wanneer het om kwaliteit gaat

Takens Bedrijfsvloeren is niet alleen in Amsterdam en de rest van Nederland actief maar ook in België, Duitsland en andere Europese landen. Wij leveren alleen duurzame en groene producten. De tegels van onze vloeistofdichte vloeren zijn vervaardigd van hoogwaardig gerecycled PVC. Het snijafval gebruiken wij om weer nieuwe tegels van te maken. Zo wordt het milieu zo min mogelijk belast. De vloeren zijn naast milieuvriendelijk ook nog eens extreem slijtvast en antislip, zelfs in natte toestand. Hierdoor is de vloer veilig en arbo verantwoord. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!