Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte vloer garage

Autobedrijf Snijders

De garagevloer of de opslagruimte heeft veel te verduren. Denk hierbij aan zwaar materiaal, olie of smeer, vetvlekken en vloeistoffen. Het is daarom belangrijk dat de vloer in de garage stevig én vloeistofdicht is. Bovendien moet de vloer goed schoon te maken zijn zonder dat er vuil en viezigheid in groeven of voegen achterblijft. Een vloeistofidchte vloer is makkelijk schoon te maken en de ideale oplossing hiervoor.
 
 
Neem contact met ons op
 
 

Vloeistofdichte vloer van pvc

Door te kiezen voor een vloer die volledig vloeistofdicht is kunnen problemen voorkomen worden. Denk hierbij aan loslatende vloerdelen, stank en ongevallen door gladheid. Ook de veiligheid staat immers voorop. De vloeistofdichte antislip vloer is gemaakt van hoogwaardige pvc (kunststof). Hierdoor kan de stevigheid gegarandeerd worden. De vloer is dan ook slijtvast en kan intensief gebruik goed aan. Ideaal voor bedrijven, garages en opslagruimtes.

Antislip voor meer veiligheid

De vloer kan soms erg glad worden doordat chemicaliën, olie of andere vloeistoffen op de vloer terecht komen. Een veilige werkomgeving is een eerste vereiste, of dit nu bedrijfsmatig of hobbymatig is. Niet iedere vloer is geschikt tegen de inwerking van bepaalde stoffen. De pvc vloer is dit echter wel: het is chemicaliën bestendig en neemt geen vervelende geurtjes aan. De antislip zorgt ervoor dat uitglijden niet snel gebeurt.

Hygiënisch werken

De bedrijfsruimte of de hobbyruimte kan snel vies worden en moet daarom regelmatig schoon gehouden worden. Makkelijk schoonmaken is erg belangrijk, ook op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn. Doordat de vloer volledig thermisch en chemisch gelast worden ontstaat er een naaddichte vloer die eenvoudig schoon te maken is, zonder dat er vloeistoffen of vuil in kieren of naden achterblijven. De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn snel gelegd. Nog diezelfde dag kan de vloer al belopen worden.

Keuze uit verschillende kleuren

De vloeren zijn in verschillende kleuren leverbaar waaronder zwart, antraciet, grijs, blauw of rood. De lasveter kan in dezelfde kleur gekozen worden, maar ook kan er een andere kleur lasveter gebruikt worden. Zo ontstaat er een aparte combinatie en design. Kies de kleur van het bedrijf of ga voor een andere garagevloer met deze vloeistofdichte vloer. Meer weten? Neem contact met ons op.

Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!