Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte pvc garagevloer 

PVC garagevloerEen garagevloer moet goed tegen een stootje kunnen. Niet alleen omdat er regelmatig zware voertuigen overheen rijden, maar ook omdat er olie op de vloertegels kan komen en omdat er zware en scherpe gereedschappen op de tegels kunnen vallen. Heeft u enkele jaren geleden in een nieuwe bedrijfsvloer voor uw garage geïnvesteerd en is deze vloer nu al aan vervanging toe? Investeer dan in een garagevloer van Takens Bedrijfsvloeren, want dan weet u zeker dat uw nieuwe bedrijfsvloer vele jaren mee gaat. 

 

Neem contact met ons op

 

De voordelen van onze pvc vloertegels 

De garagevloer van Takens Bedrijfsvloeren ligt in tientallen garages in het binnen- en buitenland en dit is niet voor niets. De vloertegels brengen namelijk diverse voordelen met zich mee voor garagehouders, namelijk: 

Daar komt nog bij dat de vloertegels in een mum van tijd gelegd zijn en direct na het leggen belast kunnen worden. Dit betekent dat u uw bedrijf niet lang hoeft te sluiten om de vloeistofdichte vloer te laten leggen door onze ervaren specialisten. 

Advies nodig voor de perfecte tegels? Wij helpen u graag 

Bent u overtuigd van de voordelen van onze pvc garagevloer? Bestel dan direct uw garagevloer op maat. Heeft u hulp nodig om de bedrijfsvloer samen te stellen voor uw garage? Dan helpen wij u uiteraard graag om de juiste keuzes te maken in het bestelproces.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!