Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

PVC garagevloer

PVC garagevloerDe vloer in een (bedrijfs)garage moet er niet alleen goed uit zien, maar bovendien bestand zijn tegen diverse beschadigingen. Denk hierbij aan beschadigingen door het laten vallen van gereedschap, maar ook door (chemische) vloeistoffen, zware voertuigen en ga zo maar door. Investeert u in de PVC garagevloer van Takens Bedrijfsvloeren, dan weet u zeker dat uw vloer niet zomaar kan beschadigen door ongelukken met gereedschappen, bijtende vloeistoffen en zware voertuigen. 


Neem contact met ons op
 

De PVC garagevloer: vloeistofdicht, slijtvast en antislip

De PVC garagevloer van Takens Bedrijfsvloeren is niet alleen vloeistofdicht, maar ook volledig slijtvast en antislip. Door deze kenmerken van de vloer gaan de tegels niet alleen jaren mee, maar is de vloer ook honderd procent veilig. Erg belangrijk in een garage waar hard gewerkt wordt, want hier kan nog wel eens een ongeluk gebeuren. Door een PVC garagevloer aan te schaffen, is de kans op ongelukken (door bijvoorbeeld het knoeien van vloeistoffen) veel kleiner. 

Verder is de vloer ook eenvoudig te reinigen. Om de vloer hygiënisch schoon te maken, heeft u namelijk enkel water nodig. Geen schadelijke schoonmaakmiddelen die slecht zijn voor het milieu en eventueel zelfs voor uw gezondheid, maar even schoonmaken met water is meer dan voldoende. Zo is uw vloer altijd hygiënisch schoon, zonder dat u hier veel moeite voor moet doen.

Takens Bedrijfsvloeren: een PVC vloer in uw favoriete kleur

De duurzame en slijtvaste PVC garagevloer van Takens Bedrijfsvloeren wordt in diverse kleuren geleverd. Nieuwsgierig geworden naar de verschillende kleuren van deze bedrijfsvloer? Bekijk dan het aanbod van Takens Bedrijfsvloeren en kies de kleur die het beste bij uw bedrijf past voor uw garagevloer. Meer weten over de hoogwaardige garagevloer van Takens Bedrijfsvloeren? Neem dan contact op met deze vloerexpert en laat al uw vragen over de vloer beantwoorden.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!