Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Garagevloeren

vloer autogarageWerkt u dagelijks in de garage, bijvoorbeeld vanuit bedrijfsmatig oogpunt? Veel autobedrijven of garagehouders hebben een groot belang bij de kwaliteit van hun materialen. Het is dan een must om te beschikken over een garagevloer van goede kwaliteit. Ons bedrijf, Takens Bedrijfsvloeren, is gespecialiseerd in de professionele plaatsing van garagevloeren. De pvc vloeren van Takens Bedrijfsvloeren zijn ten eerste vloeistofdicht. Daarnaast zorgen de eigenschappen van de vloeren voor een veilige werkomgeving. Onze vloeren, die zijn gemaakt van pvc tegels, zijn van hoogwaardige kwaliteit. De medewerkers van Takens Bedrijfsvloeren verzorgen de plaatsing tot in de puntjes!

 

Neem contact met ons op

 

Eigenschappen voor garagevloeren

Zoals gezegd zijn de garagevloeren van Takens Bedrijfsvloeren vloeistofdicht, voor veel bedrijven is dat een belangrijke vereiste. Zowel nat als droog zijn de vloeren veilig om over te lopen, maar ook tegen krassen en stoten zijn ze goed bestand. Takens Bedrijfsvloeren biedt diverse pvc vloeren, waardoor er altijd een vloer te vinden is die past bij uw wensen en eisen.

De garagevloeren die Takens Bedrijfsvloeren voor u kan plaatsen, zijn gemaakt van gerecyclede pvc tegels. Doordat deze tegelvloeren één centimeter dik zijn, ontstaan er geen problemen met de plaatsing van deuren. Dat is natuurlijk erg praktisch, maar tegelijkertijd zijn deze vloeren ook erg duurzaam. Andere voordelen van onze bedrijfsvloeren zijn de gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit, de gemakkelijke reiniging van de vloeren en de garantietermijn van maar liefst drie jaar.

Neem nu contact op!

Bent u op zoek naar een bedrijfsvloer en wilt u een keuze kunnen maken uit een breed aanbod van vloeren, dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren zeker aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de branche bent u verzekerd van zowel een product als service van topkwaliteit. Heeft u interesse en wilt u de mogelijkheden verkennen? Neem dan nu contact met ons op!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!