Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Garagevloer

vloer autogarageEen vloer die in de garage ligt, heeft doorgaans veel te lijden. Zo wordt er niet alleen veel over de tegels gelopen, maar worden er ook regelmatig zware voorwerpen over de tegels gereden of gesleept en kunnen er (schadelijke vloeistoffen) op de tegels terecht komen. Zoekt u een nieuwe vloerbedekking voor uw bedrijfsgarage en wilt u een vloer aanschaffen die vele jaren mee gaat? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. De garagevloeren van Takens Bedrijfsvloeren gaan niet zomaar kapot, maar zijn vloeistofdicht, duurzaam en slijtvast en hebben hierdoor een lange levensduur. 

 

Neem contact met ons op

 

De pluspunten van een vloeistofdichte garagevloer

Investeert u in een vloeistofdichte garagevloer voor uw bedrijf, dan doet u dit niet voor niets. Het aanschaffen van deze tegels brengt enkele voordelen met zich mee, namelijk:

- De tegels zijn vloeistofdicht, waardoor de unieke tegels veel langer mee gaan. Zelfs chemische middelen kunnen de tegels niet beschadigen. 
- De tegels zijn sterk, duurzaam en slijtvast, waardoor ze er jarenlang mooi uit blijven zien. 
- De tegels zijn antislip en dus altijd veilig, ook als de tegels nat zijn geworden. 

Ook als u regelmatig met zware karren over de tegels rijdt, gaat de garagevloer van Takens Bedrijfsvloeren vele jaren mee. U investeert eenmalig in de tegels, maar daar heeft u wel jaren plezier van. 

Laat uw garagevloer leggen door Takens Bedrijfsvloeren

Kiest u voor de aanschaf van tegels van Takens Bedrijfsvloeren voor in de garage, dan profiteert u van de beste kwaliteit en de beste prijs. Daar komt nog bij dat de professionals van Takens Bedrijfsvloeren uw nieuwe tegels snel en vakkundig leggen, zodat uw bedrijfsactiviteiten niet lang stil komen te liggen. U legt uw bedrijf voor korte tijd stil en profiteert hierna jaren van uw nieuwe, slijtvaste en veilige vloer. Meer weten? Neem contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!