Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Fitness vloer 

Fitness vloer

Wilt u een nieuwe vloer aanschaffen voor uw sportschool? Dan is het een must om u goed te verdiepen in het huidige aanbod. U wil namelijk niet alleen een mooie vloer kopen, maar ook een vloer aanschaffen die bestand is tegen vele jaren intensief gebruik. Zoekt u een representatieve én hoogwaardige vloer voor uw sportschool? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. 

 

Ik wil graag meer weten

 

Een vloeistofdichte vloer voor uw sportschool 


Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen en verkopen van vloeistofdichte vloeren. Zoals de naam al verklapt, is een vloeistofdichte vloer uiterst bestand tegen alle soorten vloeistoffen. In een sportschool is dit wel zo prettig, want hier wordt veel gezweet. Bovendien lopen er veel mensen rond met flesjes water. 

Met een vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren in uw sportschool, weet u zeker dat u de leden van uw sportschool de beste sportervaring kunt bieden. Zij trainen op een stevige en veilige vloer, die vele jaren mee gaat. 

Andere voordelen van de vloer 

Investeert u in een fitness vloer van Takens Bedrijfsvloeren, dan profiteert u van vele voordelen. We zetten de belangrijkste pluspunten van de vloer graag voor u op een rijtje: 

Een fitness vloer op maat 

Takens Bedrijfsvloeren maakt uw vloeistofdichte vloer geheel op maat. Hoe dit werkt? Neem contact met ons op en u komt hier al snel achter.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!