Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Toepassingen PVC vloeren

PVC KliktegelsVloeren worden op verschillende plekken ingezet, om de sfeer in een pand te beïnvloeden, om wakker te worden op een zachte vloer, enzovoorts. Takens Bedrijfsvloeren is een specialist in het leggen van en adviseren in verschillende soorten vloeren. Zo werken wij bijvoorbeeld met verschillende modellen PVC vloeren en PVC tegels, kunnen we u van dienst zijn met een linoleum of marmoleum vloer en bieden we u uiteenlopende soorten vloerbedekking aan. Deze vloeren kunnen worden toegepast in woningen, maar bijvoorbeeld ook in bedrijfspanden en schoolgebouwen met onze projectstoffering. Hierbij voorzien we complete gebouwen van verschillende soorten vloeren, die aansluiten bij het imago van een bedrijf of de uitstraling van een school.

 

Neem contact met ons op

 

Toepassingen van vloeren in gebouwen

De vloeren die Takens Bedrijfsvloeren dagelijks legt, worden in verschillende ruimtes gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan vloeren voor werkplaatsen en garages, horecagelegenheden, keukens in restaurants, scholen, antislipvloeren, enzovoorts. Niet iedere vloer is geschikt voor dezelfde toepassing. Zo wilt u in een werkplaats logischerwijs geen vloerbedekking en mag het allemaal iets minder kleurig zijn, terwijl u voor de zaal van een horecagelegenheid juist wel op zoek bent naar een vloer die de sfeer in de ruimte positief beïnvloedt. Voor keukens wilt u een vloeistofdichte vloer, zodat het niet uitmaakt als er eten of drinken op de grond terechtkomt. Het zou immers zonde zijn, als de vloer door de vloeistof begint te bollen na verloop van tijd.

Meer weten over de toepassingen van vloeren?

Wilt u meer weten over de toepassingen van de vloeren, die Takens Bedrijfsvloeren dagelijks in verschillende panden legt? Op de onderstaande pagina’s vindt u hier meer informatie over. Ook staan we u graag geheel vrijblijvend te woord om u meer te vertellen over onze vloeren. Kom gerust eens langs!

Toepassingen:


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!