Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

PVC vloeren prijzen

PVC vloertegelsPVC vloeren hebben de eigenschap dat ze inzetbaar zijn voor een groot aantal toepassingen. Heeft u bijvoorbeeld een werkplaats, showroom, horecagelegenheid of gewoon een ruimte in uw huis die veel gebruikt wordt en behoorlijk wat te verduren krijgt? Dan bent u op zoek naar een hoogwaardige kwaliteitsvloer die tegen een stootje kan. Met de vloeren van gerecycled PVC van Takens Bedrijfsvloeren zit u dan zeker goed. Benieuwd naar onze PVC vloeren en prijzen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ook scholen hebben al jaren baat bij de voordelen van onze vloeren. Denk aan de vele voetjes die dagelijks over een schoolvloer sloffen. Van slijtage mag dan geen sprake zijn. PVC vloeren zijn van een hoge kwaliteit en zijn goed bestand tegen aantasting door externe invloeden.

 

Neem contact met ons op

 

Vloeren tegen de laagste prijzen

Voor een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Dat betekent PVC vloeren voor de laagste prijzen. Bij ons bestelt u vloeren met zeer gunstige serviceregelingen die u zekerheid en rust bieden. Wat te denken van onze driejarige garantie op vloeren. U kunt ook kiezen voor een aanvullende jaarlijkse inspectie, waarbij u verzekerd bent van langdurig plezier van uw vloer. U kunt onze tegelvloeren bestellen met lasveters in zes verschillende kleuren. De lasveters worden in uw voegen gelast en bieden u de mogelijkheid om een creatieve kleurtint te geven die past bij de rest van uw interieur.

Contact

Onze PVC tegels zijn 1 cm dik en worden professioneel op uw ondervloer gemonteerd. Daarnaast zijn onze diensten voorzien van het keurmerk duurzaam en groen. Wij nemen dan ook de snijresten van de tegels mee om ze te hergebruiken bij een volgende klus. Zo denken wij natuurlijk ook aan het milieu! PVC-vloeren voor prijzen waar u vrolijk van wordt? Dan helpen wij u graag aan een vloer die bij u past!

Neem contact met ons op een informeer naar de vloer die past bij uw persoonlijke situatie.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!