Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte PVC vloertegels

vloeistofdichte schoolvloerEen bedrijfsvloer van hoge kwaliteit moet slijtvast zijn, een lange levensduur hebben en er bovendien representatief en professioneel uit zien. Door onze jarenlange ervaring in de branche, weten wij precies waar ondernemers naar zoeken bij het aanschaffen van een nieuwe bedrijfsvloer. Onze vloeistofdichte PVC vloertegels voldoen aan al uw eisen van de perfecte vloer. 


Neem contact met ons op
 

 

De bedrijfsvloer van Takens Bedrijfsvloeren: slijtvast, onderhoudsvriendelijk en duurzaam

De bedrijfsvloeren die door onze experts geproduceerd, verkocht en gelegd worden, zijn stuk voor stuk slijtvast. Dit komt omdat de vloeren van hoogwaardig PVC gemaakt worden: een sterke materiaalsoort die erg goed tegen een stootje kan en zelfs hoge belasting kan verdragen. Daarnaast zijn onze bedrijfsvloeren op en top onderhoudsvriendelijk: u heeft slechts een beetje water nodig om de vloer volledig schoon te maken. 

En vindt u het belangrijk dat uw bedrijfsvloer jaren mee gaat? Dan maakt u ook de juiste keuze als u onze vloertegels aanschaft. Onze tegels laten namelijk geen enkele druppel van welke vloeistof dan ook door, waardoor de bedrijfsvloer automatisch langer mee gaat dan een standaard vloer.

 

De duurzame bedrijfsvloer van Takens Bedrijfsvloeren

Door de jaren heen hebben wij al veel ondernemers blij gemaakt met een vloeistofdichte bedrijfsvloer. Onze vloeren liggen in kantoorpanden, winkels, scholen, garages, fabrieken, werkplaatsen en ga zo maar door: ieder bedrijf heeft baat bij het aanschaffen van onze duurzame bedrijfsvloer. 

Wij staan voor service, kwaliteit en een lage prijs. Dit betekent dat u bij ons de beste dienstverlening kunt verwachten, zonder dat u hier veel voor hoeft te betalen. Een goede investering met een aantrekkelijke prijs, waar u vele jaren plezier van heeft. Nieuwsgierig geworden naar onze bedrijfsvloeren? Neem dan contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze bijzondere tegels. Wij zijn u graag van dienst!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!