Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte PVC vloeren

Vloeistofdichte vloerBij het aanschaffen van een nieuwe vloer voor uw bedrijf, kunt u uit verschillende soorten vloeren kiezen. Zo kunt u ervoor kiezen een houten vloer in uw bedrijfspand te leggen, maar kunt u ook kiezen voor een vloer van steen of kunststof. Wilt u in een vloer investeren waar u gegarandeerd vele jaren plezier van heeft? Dan raden wij u aan om in een vloeistofdichte vloer van PVC tegels te investeren. Wat dit precies voor vloer is, leest u op deze pagina. 

Neem contact met ons op
 

 

De vloeistofdichte vloeren voor uw bedrijf: een introductie

PVC is een unieke materiaalsoort die voor diverse toepassingen gebruikt kan worden. Takens Bedrijfsvloeren heeft al vele jaren geleden ontdekt dat het materiaal zich prima leent om vloertegels van te maken en daarnaast ook uitermate geschikt is voor het vervaardigen van vloeistofdichte vloeren. Dit zijn vloeren die geen vloeistoffen doorlaten, waardoor ze een lange levensduur hebben en vele jaren mooi en representatief blijven. Daar komt nog bij dat de vloeren erg onderhoudsvriendelijk zijn, aangezien u voldoende heeft aan een beetje water om de unieke tegels schoon te maken. 

De tegels van Takens Bedrijfsvloeren zijn speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Niet voor een specifieke sector in het bedrijfsleven, maar voor verschillende zakelijke toepassingen. Zo kunt u kiezen voor vloeistofdichte vloeren voor

uw horecagelegenheid, maar ook voor uw garage of werkplaats. En zoekt u een goede vloer voor uw winkel, school of kantoorpand? Dan kunt u ook kiezen voor de unieke vloeistofdichte tegels van Takens Bedrijfsvloeren. 

 

Kies voor een expert met jaren ervaring: Takens Bedrijfsvloeren

Wilt u de vloer voor uw bedrijf laten ontwikkelen en plaatsen door een expert met vele jaren ervaring in het vak? Maak dan gebruik van de diensten van Takens Bedrijfsvloeren: uw ervaren en betrouwbare expert op het gebied van verschillende soorten bedrijfsvloeren. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!