Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte PVC vloer

vloeistofdichte garagevloerDe PVC vloer is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit komt niet alleen omdat de tegels vloeistofdicht en dus duurzaam zijn, maar ook omdat de tegels slijtvast, hygiënisch en onderhoudsarm zijn. Het gaat om tegels die er altijd netjes uit zien, ook als u de tegels nauwelijks onderhoudt of de tegels al vele jaren in uw bedrijfspand heeft liggen.

 

Neem contact met ons op

 

 

De mogelijke toepassingen van de vloeistofdichte PVC tegels

Vloeistofdichte tegels zijn uitermate geschikt voor diverse toepassingen, allemaal in het bedrijfsleven. Zo kunt u de tegels in uw kantoorpand laten leggen, maar kunt u er ook voor kiezen om de tegels in uw hotel, restaurant of café te laten leggen door Takens Bedrijfsvloeren. Daarnaast zijn de tegels ook uitermate geschikt voor werkplaatsen en garages, aangezien de tegels niet snel zullen beschadigen. Ook als u regelmatig of zelfs dagelijks met zware voertuigen en karren over de tegels rijdt, ziet u hier niets van. 

Tot slot kunt u de vloeistofdicht tegels ook laten leggen in een schoolgebouw. Hier profiteert u van het voordeel dat de tegels niet veel geluid doorlaten, waardoor de kinderen in verschillende klasgebouwen op verschillende verdiepingen van het gebouw geen last hebben van elkaar. 

Wat voor bedrijf u ook heeft: deze tegels passen bij de uitstraling van uw onderneming. Omdat u de tegels van de PVC vloerbedekking zelf kunt kiezen, kiest u helemaal zelf hoe de vloerbedekking eruit komt te zien.

 

Takens Bedrijfsvloeren: koop uw vloer bij een ervaren vloerexpert

Wilt u zeker weten dat u uw nieuwe vloerbedekking bij een ervaren vloerexpert koopt? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Takens Bedrijfsvloeren kan niet alleen de beste tegels produceren voor uw bedrijf, maar zorgt er ook voor dat de tegels snel en vakkundig gelegd worden in uw bedrijfspand.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!