Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte PVC tegels

PVC horecavloerVloeistofdichte PVC tegels zijn speciale vloertegels die van polyvinylchloride gemaakt worden. Dit is een sterke en stevige materiaalsoort, die zich uitstekend leent voor het maken van bedrijfsvloeren. Takens Bedrijfsvloeren is al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen, verkopen en leggen van polyvinylchloride bedrijfsvloeren. 
 

Neem contact met ons op
 

 

Een PVC vloer aanschaffen: waarom is dit interessant?

Er zijn diverse redenen te bedenken om een polyvinylchloride vloer aan te schaffen voor uw bedrijf. Ten eerste is een bedrijfsvloer van deze materiaalsoort erg sterk en stevig, wat betekent dat de vloertegels niet zomaar kapot gaan. Zelfs als de tegels flink belast worden binnen uw bedrijf, gaat de bedrijfsvloer vele jaren mee. Een ander voordeel van deze vloertegels, is het feit dat de vloerbedekking van polyvinylchloride vloertegels slijt- en krasvast is. Ook als u de vloerbedekking al jaren in uw bedrijfspand heeft liggen, lijken de vloertegels nog zo goed als nieuw. 

Tot slot zijn polyvinylchloride vloeren helemaal vloeistofdicht. Zelfs als er een bak water op de vloertegels valt of als er bijtende vloeistof op de vloerbedekking komt, ziet u hier niets van. Geen enkele vloeistof trekt door de vloerbedekking heen. 

 

Een polyvinylchloride bedrijfsvloer kopen voor uw bedrijf

Onze bedrijfsvloeren kunnen in ieder pand gelegd worden. Denk hierbij aan winkels en kantoorpanden, maar ook panden met een grotere belasting van de vloerbedekking zoals garages, werkplaatsen, fabrieken en scholen. Ook als u een geschikte vloerbedekking zoekt voor uw horecabedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al vele horecaondernemers mogen verblijden met een hoogwaardige vloer van polyvinylchloride: een investering die jaren mee gaat. 

Meer weten over de voordelen van de vloeistofdichte bedrijfsvloer of de toepassingen van deze vloertegels? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag door antwoord te geven op al uw vragen.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!