Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

PVC vloertegels

Investeert u in een nieuwe vloer voor uw bedrijf, dan wilt u voorkomen dat u dit over enkele jaren nog een keer moet doen. Door in PVC vloertegels te investeren, weet u zeker  dat uw nieuwe vloer vele jaren mee gaat. En dat niet alleen, want omdat de vloer volledig slijtvast is zien de tegels er vele jaren zo goed als nieuw uit. Meer over de unieke tegels van Takens Bedrijfsvloeren, leest u op deze pagina. Vloeistofdichte vloer

 

Neem contact met ons op

 

 

De voordelen en toepassingen van de unieke PVC vloertegels

De tegels van Takens Bedrijfsvloeren hebben enkele belangrijke pluspunten ten opzichte van andere vloerbedekking voor bedrijven. Zo zijn de tegels niet alleen slijtvast, maar ook duurzaam, sterk, veerkrachtig en gemakkelijk te leggen. Daar komt nog bij dat de tegels goed met warmte om kunnen gaan, waardoor de tegels altijd warm aanvoelen en warmte vasthouden en u een comfortabele werkomgeving voor u en uw personeel creëert. Het is niet voor niets dat steeds meer bedrijven in de tegels van Takens Bedrijfsvloeren investeren, want deze tegels zijn simpelweg beter dan andere vormen van vloerbedekking voor bedrijven. 

U kunt de tegels van Takens Bedrijfsvloeren aanschaffen voor uw horecabedrijf, maar ook voor uw winkel, magazijn, garage of school. In feite zijn de tegels geschikt voor alle bedrijfstoepassingen, zelfs in de vorm van laboratoria en andere omgevingen waar met chemische stoffen gewerkt wordt. Deze tegels zijn uitermate slijtvast en duurzaam, dus u hoeft zich geen zorgen te maken om beschadigingen in deze risicovolle branches.

 

 

Takens Bedrijfsvloeren: uw ervaren vloerexpert

Takens Bedrijfsvloeren heeft jarenlange ervaring in het produceren en leggen van de beste tegels voor verschillende bedrijfstoepassingen. Wilt u zeker weten dat u uw nieuwe bedrijfsvloer bij een gerenommeerd en ervaren expert aanschaft? Dan bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!