Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Pvc tegelvloeren

PVC vloertegelsBent u op zoek naar pvc tegelvloeren voor in uw bedrijfspand of voor een particuliere ruimte? Dan bestelt u bij Takens Bedrijfsvloeren een vloer die past bij uw specifieke toepassing. Daarbij kunt u denken aan een showroom, werkplaats of stoomcabine. Met onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van professionele tegelvloeren. Wij leveren en installeren onze hoogwaardige vloeren tegen de voordeligste prijzen. Daarmee profiteert u van alle vloervoordelen en een unieke serviceregeling. Onze vloeren kunnen zowel in droge als natte toestand betreden worden. Veilig werken op een strak afgewerkt design, dat is belofte die wij waarmaken.

 

Neem contact met ons op

 

De beste service

Bij de aankoop van een hoogwaardige tegelvloer wilt natuurlijk ook de zekerheid van een meerjarig plezier van uw kersverse vloer. Wij vinden het net zo belangrijk als u dat u dag in dag uit zonder problemen gebruik kunt maken van onze vloertoepassing. Daarom bieden wij een unieke drie jaar garantieregeling. Zo minimaliseren wij de risico’s en helpen we u graag als er zich onverwachts problemen voordoen.

Daarnaast kunt u uzelf verzekeren van een jaarlijkse inspectie waarmee u nooit meer voor verrassingen komt te staan. Onze vakmensen zorgen tevens voor een professionele afwerking, zodat vocht en vuil geen kans krijgen op uw vloer. Pvc tegelvloeren voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, daarvoor bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres.

Nooit meer gevloerd

Takens Bedrijfsvloeren staat erom bekend vloeren te leveren die kwaliteit behouden, ook na langere tijd en onder hevige omstandigheden. Pvc tegelvloeren helpen u om uw bedrijfs- of particuliere ruimte zorgeloos in te richten. Met onze jarenlange expertise en know how op het gebied van vloeren, verzekeren wij u van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden voor een vloeroplossing die past bij uw situatie.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!