Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Pvc tegelvloer

vloeistofdichte garagevloerEen pvc tegelvloer laten leggen, dat biedt vele mogelijkheden. Zowel veel huishoudens als bedrijven kiezen voor de plaatsing van een tegelvloer van pvc, omdat deze vloersoort zowel op functioneel als esthetisch vlak vele mogelijkheden te bieden heeft. Takens Bedrijfsvloeren is de specialist in de plaatsing van een pvc tegelvloer, waarbij uw wensen centraal staan. Zowel vloertegels als kliktegels van pvc behoren tot ons assortiment. Met onze jarenlange ervaring in de branche staan wij voor uw klaar!

 

Neem contact met ons op

 

Kenmerken van een pvc tegelvloer

Bij Takens Bedrijfsvloeren staat kwaliteit voorop. Dat komt ook tot uitdrukking in de kwaliteit van onze pvc tegelvloeren, die uiterst duurzaam zijn en zowel nat als droog een veilig gebruik garanderen. Doordat de structuur van de pvc tegels stroef is, worden vervelende uitglijders voorkomen. Onze tegelvloeren zijn daarnaast vloeistofdicht, zodat ook een goede en snelle reiniging voor het grijpen ligt. De mogelijkheden op het gebied van design zijn bij pvc eveneens eindeloos te noemen. Of u nu kiest voor vloertegels of voor kliktegels, u maakt een keuze uit een ruim assortiment van verschillende kleuren en designs. Wilt u bijvoorbeeld een pvc tegelvloer met felle kleuren, dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Waarom Takens Bedrijfsvloeren?

Bij ons bedrijf bent u niet alleen voor het bestellen van pvc vloertegels aan het juiste adres, ook de plaatsing verzorgen wij voor u. Professionaliteit, daar kunt u op rekenen! Met onze jarenlange ervaring in de branche bent u verzekerd van een resultaat van topkwaliteit. Bovendien geniet u van een garantie van drie jaar en bestaat er de mogelijkheid tot jaarlijkse inspectie van uw vloer. Onze vakmensen beschikken over de benodigde expertise en kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden en voordelen van pvc vloeren.

Wilt u meer informatie inwinnen over de producten of over Takens Bedrijfsvloeren? Neem dan nu contact met ons op!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!