Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Projectstoffering

Takens Bedrijfsvloeren is een specialist op het gebied van PVC vloersystemen, in tal van verschillende vormen. Zo helpen wij u graag bij de stoffering in woningen, middels PVC tegels, PVC uni-click vloeren, vloerbedekkingen in verschillende kleuren en van uiteenlopende stoffen, enzovoorts. Ook kan Takens Bedrijfsvloeren u van dienst zijn met een complete projectstoffering voor bedrijfspanden, scholen of openbare gebouwen. Onze vakkundige medewerkers hebben een jarenlange expertise in het plaatsen van diverse soorten vloerbedekkingen bij projecten. Of u nu marmoleum wenst, of bijvoorbeeld linoleum, voor de meest uiteenlopende situaties kan Takens Bedrijfsvloeren u een passende oplossing bieden!

Neem contact met ons op 

Projectstoffering voor scholen

Wij helpen onder meer scholen met projectstofferingen, om een vloer te leggen die aansluit bij het imago en de uitstraling van de school. U wilt een kindvriendelijke uitstraling hebben, waarin de vloer een grote rol kan spelen. Denk aan het combineren van verschillende, vrolijke kleuren, die zeker voor kinderen vaak erg aantrekkelijk werken. Daarbij wilt u dat kinderen hun gang kunnen gaan, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over het vies worden van de vloer. Kies om die reden bijvoorbeeld voor vloeistofdichte PVC tegels, marmoleum of linoleum. Dergelijke vloeren zijn erg makkelijk te onderhouden en het maakt niet uit, als er bijvoorbeeld een beker frisdrank op de vloeren terechtkomt.

Dit is slecht een van de voorbeelden, waarin de projectstoffering van Takens Bedrijfsvloeren kan werken. Denk bijvoorbeeld ook aan complete bedrijfspanden die van een nieuwe vloer moeten worden voorzien. In dergelijke situaties wilt u een vloer hebben die past bij het imago van uw onderneming en een gezellige, warme sfeer in het pand creëert. Des te beter de sfeer immers is, des te productiever uw werknemers ook zullen werken.

Voor advies over projectstofferingen in scholen, bedrijfspanden of openbare gebouwen, staan wij u graag te woord! Kom eens langs bij Takens Bedrijfsvloeren.

 

 

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!