Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Laat uw vloer opvallen in huis of in uw bedrijfspand

PVC vloerWanneer u kiest voor een nieuwe vloer wilt u een model wat niet teveel opvalt, maar wel aanwezig is in uw kamers of bedrijfsruimte. Hoe kunt u een houten vloer combineren met de juiste kleur muur en welke kleur sluit bijvoorbeeld het beste aan bij een donkere PVC vloer? Het is niet altijd even makkelijk om hier de juiste keuze in te maken, zeker niet als u weinig ervaring heeft met het kiezen van kleurencombinaties. Aangezien u uw muren en vloer over het algemeen maar één keer per tien tot vijftien jaar aanpast, is het raadzaam om hier vooraf advies over in te winnen. U vindt veel informatie op internet, maar kunt vanzelfsprekend ook de hulp inschakelen van een vloerenspecialist als Takens Bedrijfsvloeren.

 

Neem contact met ons op

 

Kleur als contrast

Heeft u gekozen voor een neutrale kleur PVC/houten vloer? In veel gevallen heeft u dan de vrijheid om lekker te experimenteren met de kleur op uw muren of in accessoires. Bij een neutrale vloer mogen de contrasten met de muur of accessoires best groot zijn. Zo past een donkere muur bijvoorbeeld goed bij een lichte kleur PVC vloer! Ook verschillende groentinten worden steeds populairder in woningen en bedrijfspanden.

Naast de kleur van uw muur, kunt u de vloer eveneens goed naar voren laten komen met de juiste accessoires. Kies bijvoorbeeld voor opvallende accessoires, als u een neutrale vloer heeft, zodat het contrast groot wordt. Bij een drukke vloer, is het raadzaam om te kiezen voor minder opvallende accessoires.

Meer weten? Vraag de vloerenspecialist!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft bij het kiezen van de kleur van uw vloer of muren? Vraag naar meer informatie aan een van de vloerenspecialisten bij Takens Bedrijfsvloeren! Wij geven u graag advies over het leggen van een vloer in uw woning, in een bedrijfspand of bijvoorbeeld in een schoolgebouw. Tevens kunnen we de nieuwe vloer direct voor u leggen!

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!