Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Voordelen pvc vloer

Een wereld zonder pvc is tegenwoordig haast een wereld waarin we niet kunnen leven. Dit veelzijdige materiaal wordt immers veelvuldig gebruikt, voor van alles en nog wat. Flessen, verpakkingen en ook speelgoed worden deels of volledig gemaakt van kunststof. Het is dan ook een ontzettend multifunctioneel materiaal met de nodige positieve eigenschappen. Helaas ontstaat er bij de productie van kunststof artikelen ook restafval. Maar geen nood: herbruikbaar kunststof uit restafval krijgt al snel een nieuw leven in de vorm van pvc tegelvloeren. Zo’n pvc vloer klinkt wellicht anders, maar is wellicht uw redder in nood.

Kunststof in een groen blaadje

De voordelen van een pvc vloer zijn namelijk legio. Zo is een pvc vloer in de eerste plaats milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van restafval ontstaan er geen slechte stoffen en maakt u gebruik van een duurzaam product. Een groene vloer dus! Wie denkt dat kunststof vloeren goedkoop ogen, heeft het mis. Pvc vloeren zijn dan wel gemaakt van kunststof, maar ze hebben de uitstraling van een echte, houten vloer – en beschikken uiteraard over de gemakken van pvc. Niet voor niets wordt een pvc vloer universeel ingezet voor de industrie, magazijnen, kantoren, galerijen of woonhuizen. Zelfs fitnesscentra en scholen zien meer en meer de voordelen in van een pvc vloer.

Ervaar het gemak van pvc vloeren

Een van de vele voordelen van een pvc vloer, is dat ze op maat gemaakt kunnen worden. De tegels passen dan ook altijd. Een speciale antislipbehandeling geeft de tegels zowel in vochtige als in droge toestand een stroef karakter. Het materiaal is dun, waardoor deuren en plinten geen rol spelen. Ze hebben een hoge geluidsisolatie en warmte-isolatie, zijn vlamwerend en gemakkelijk en snel te reinigen. Minimale slijtage, weinig verkleuring en geen vervelende drukpunten van zware meubels: een pvc vloer heeft eigenlijk alles in huis om het interieur af te maken en te zorgen voor een veilige, schone en mooie omgeving. Takens Bedrijfsvloeren maakt uw droom compleet!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!