Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Pvc vloeren leggen

Pvc vloeren leggen, niet iedereen heeft hier handigheid in. Pvc is een gemakkelijk materiaal dat enorm veelzijdig is. Door de onderhoudsvriendelijke eigenschappen en de hoogwaardige kwaliteit is pvc één van de meest gebruikte materialen voor het leggen van een vloer. Pvc heeft immers veel te bieden: gemak, comfort en veiligheid in een duurzaam jasje van gerecycled materiaal. Een pvc vloer is dus hip en happening. Een moderne vloer met een klassieke uitstraling van hout: dát is een vloer van pvc. Maar hoe gaat dat in zijn werk, pvc vloeren leggen? Wat komt erbij kijken? En doet u het zelf, of kiest u voor een expert?

Een pvc vloer leggen: de voordelen

Pvc vloeren bestaan uit losse stroken, die één voor één in de ruimte gelegd worden, net zoals bij de plaatsing van een houten vloer. Pvc is dun materiaal dat overal past en strak gelegd kan worden. Het is een echte aanrader voor vloeren die veelvuldig belopen worden. Geen klossende geluiden meer, omdat pvc geluidsisolerend werkt. Bovendien wordt de warmte behouden. Verkleuringen behoren tot de verleden tijd. Pvc vloeren zijn eenvoudig schoon te houden en slijten haast niet. Ook is een pvc vloer ideaal voor de toepassing van vloerverwarming en voor het leggen van karpet of vloerkleed.

Een passende oplossing

Pvc vloeren leggen kunt u zelf doen, maar ook een expert kan ingeschakeld worden. Een pvc vloer leggen is helemaal niet moeilijk. Door het handige kliksysteem kan de vloer volledig zwevend gelegd worden en komt lijm niet in de buurt. Een geheel vlakke ondervloer is niet nodig: pvc tegels vangen kleine niveauverschillen op. Super snel leggen is dan ook zo gebeurd. En mocht er een verhuizing op de planning staan, dan zijn de pvc tegels makkelijk weg te halen, zonder lijmresten achter te laten en zonder de oorspronkelijke vloer te beschadigen. Takens Bedrijfsvloeren levert pvc vloeren geheel op maat, maar is tevens uw partner bij het leggen van de vloer. Zo is een nieuwe vloer niet ver weg meer!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!