Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Pvc vloeren als multifunctionele ondergrond

Denkt u aan de aanschaf van pvc vloeren, maar schrikken de prijzen u af? Laat u dan overtuigen door de legio voordelen die aan dergelijke vloeren zitten. Niet voor niets wordt vaak gezegd dat goedkoop uiteindelijk duurkoop blijkt te zijn. Een veilige werkplek die voldoet aan het design van vandaag de dag is tegenwoordig al te bestellen tegen relatief zeer voordelige tarieven. Natuurlijk zit u met een zelf gelegd kliklaminaat niet op de eerste rang, maar eerder op de tweede ring. Dan kunt u beter voor een investering in de toekomst kiezen. Pvc vloeren van hoogwaardige kwaliteit kunnen jaren mee, zonder dat het ten koste gaat van kwaliteit.

Service om van te smullen

Garantieregelingen en jaarlijkse inspecties helpen u om de kwaliteit van pvc vloeren te waarborgen. Zonder dat u iets hoeft te doen, zijn dit extra middelen die uw investering meer dan de moeite waard maken. Een hoogwaardig product komt namelijk samen met hoogwaardige service. Dan zullen de prijzen van pvc vloeren u ineens alleszins meevallen. De kleuren combinaties die u kunt maken met pvc vloeren zorgen ervoor dat er altijd een vloer te ontwikkelen is die past bij uw interieur. Zo kunt u ook experimenteren met gekleurde lasveters. Dit zijn gekleurde stroken die op uw voegen worden gelast en een extra kleurrijke tint geven aan uw vloer.

Vloertoepassingen in overvloed

Of u nu werkt in een school, werkplaats, horecakeuken, of u heeft thuis een showroom of stoomcabine, een vloer is onmisbaar in elke ruimte. Zeker in ruimtes waar hard gewerkt wordt of waar veel beweging is, staan vloeren onder hoge spanning en ligt snelle slijtage op de loer. Bent u benieuwd tegen welke prijzen pvc vloeren aan te schaffen zijn? Dan is een vrijblijvende offerte altijd mogelijk bij Takens Bedrijfsvloeren. Neem contact met ons op en laat u verrassen wat voor keuze er allemaal is.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!