Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Pvc vloer leggen

Meer cachet in de ruimte verkrijgt u door te kiezen voor moderne vloertegels in een strak interieur. Opvallende kleuren en tijdloze aardetinten dagen u uit om uw interieur een boost te geven en doen u versteld staan van de talloze mogelijkheden op het gebied van kleur. Vloeren leggen, dat doet u met pvc. Dit veelzijdige, multifunctionele materiaal kan in een oogwenk worden omgetoverd tot een stevige, duurzame en tijdloze vloer. Een pvc vloer leggen? Takens Bedrijfsvloeren is dé specialist in pvc vloeren en is dus uw partner voor een perfecte pvc vloer!

Een passend plaatje

Pvc wordt vrijwel overal voor gebruikt. Flessen, speelgoed, verpakkingen: noem maar op. Kunststof zit haast overal in. En daarmee neemt ook de hoeveelheid restafval toe. Waarom dit als afval zien en niet als een product om hele mooie vloeren mee te maken? Takens Bedrijfsvloeren verzamelt herbruikbaar kunststof en gebruikt het voor de fabricage van kwalitatief hoogwaardige pvc vloertegels. Een ‘groene’ vloer dus, die niet alleen ontzettend duurzaam is maar die ook andere positieve eigenschappen met zich meebrengt. Een pvc vloer leggen is dan ook zeker een investering, waarbij Takens Bedrijfsvloeren zorgt voor een passend totaalplaatje.

De vele voordelen van een pvc vloer leggen

Een pvc vloer leggen is niet ingewikkeld, maar juiste eenvoudig. Dankzij het speciale clipsysteem klikt u de tegels tegen elkaar aan, en voilà: uw vloer is klaar! Pvc vloertegels hebben een lange levensduur, zijn warmte-isolerend, absorberen geluid en vergen weinig onderhoud. Een subtiel waaierpatroon maakt kleine krasjes onzichtbaar. Op zoek naar een vloer voor in werkplaatsen of voor in de horeca? Pvc vloertegels kunnen tevens geleverd worden met een speciale vloeistofdichte afwerking. Vloeistoffen, olie en chemische stoffen blijven dan op de toplaag liggen en kunnen eenvoudig worden verwijderd. Wilt u zelf aan de slag met het leggen van een pvc vloer of kiest u voor een specialist die dat voor u doet? Takens Bedrijfsvloeren levert en installeert pvc vloeren op maat, voor een mooie, schone en veilige omgeving!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!