Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

PVC vloer laten leggen?

Wanneer u op zoek bent naar een PVC vloer bent u bij Takens Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Onze PVC vloerbedekking is gemaakt van kunststof, maar heeft de uitstraling van een echte, houten vloer. Vloeren van PVC kenmerken zich door een hoge slijtvastheid, zijn uitermate geschikt voor het gebruik van vloerverwarming en zijn onderhoudsvriendelijk bovendien. Deze vloeren vertonen zowel in vochtige als droge toestand een stroef karakter. PVC vloeren heb je in vele soorten, motieven en structuren. Door technologische ontwikkelingen zijn PVC vloeren steeds moeilijker te onderscheiden van echte houten vloeren. Een PVC vloeren is leverbaar in 2 of 2,5 mm.

Kwaliteit van een PVC vloer

De kwaliteit is perfect voor woningen en projecten. De vloeren worden net als houten vloeren in stroken 1 voor 1 gelegd. De stroken zijn leverbaar in verschillende breedtes. Optioneel is het mogelijk om een stripje tussen de “planken” te leggen waardoor een speciaal effect ontstaat. De meeste vloeren zijn afgedekt met speciale slijtlaag tusen de 0,3 en de 0,55 mm, afhankelijk van de gekozen kwaliteit. Gebruik geen vette onderhoudsprodukten waar de vloer van gaat glimmen.

Voordelen van een PVC vloer

Het leggen van een PVC vloer voor woningen en projecten heeft veel voordelen. De vloeren zijn beschikbaar in vele soorten, motieven en structuren en zijn nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. Daarnaast is PVC dun materiaal waardoor u geen rekening met de hoogte van deuren hoeft te houden, is er geen sprake van een klossend geluid zoals bij zwevend laminaat of parket vloeren en kan het strak tegen de plint worden gelegd. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op onze PVC vloeren.

De voordelen op een rij;

PVC vloer laten leggen door Takens Bedrijfsvloeren

Wilt u de PVC vloer laten leggen door Takens Bedrijfsvloeren, uiteraard willen wij dat graag voor u doen. Wij doen het snel, vakkundig en tegenm een goede prijs, nemt u contact met ons op of vraag een offerte.

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!