Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Pvc tegelvloeren: een uitkomst voor iedere ruimte

Pvc tegelvloeren krijgen veel te verduren en zijn dan ook onmisbaar in ruimtes waar veel beweging is. Lopende mensen, kruipende en levendige kinderen en zware materialen teisteren uw vloer op dagelijkse basis. Dan komt u niet meer weg met een kliklaminaat. Een investering in een hoogwaardige vloer loont dan en verdient u op den duur weer terug. U kunt ook kijken naar een vloeistofdichte vloer die speciaal geschikt is voor ruimtes waar de kans op vloeistofbeschadiging groot is.

Service en kwaliteit

U bestelt pvc tegelvloeren, omdat u wilt profiteren van de vele voordelen die ze bieden. Heeft u al eens gedacht aan de milieuvriendelijkheid, brandvertraging, veerkrachtigheid, duurzaamheid en slijtage bestendigheid? Slechts een greep uit de surplus aan kwaliteit die tegelvloeren toe te dichten zijn. Ook als u vloerverwarming aan wilt leggen, zijn vloeren van dit type uitermate geschikt. Na een lange dag werken is een grondige schoonmaakbeurt het laatste waar u op zit te wachten. Dan is een snelle bezem door de ruimte al genoeg om deze vloer in de originele staat te herstellen. De volgende dag komt u de ruimte binnen alsof er niets is gebeurd. Zo bespaart u tijd en moeite.

Veilig en schoon werken

Natuurlijk moeten pvc tegelvloeren voorzien zijn van de normen en keurmerken die horen bij kwaliteitsvloeren. Voldoen aan de HACCP-norm betekent dat vloeren hygiënisch te gebruiken zijn. Niet onbelangrijk voor bijvoorbeeld keukens, scholen en werkplaatsen. Dan wilt u dat uw werknemers in een veilige en schone omgeving werken en dat u producten niet worden blootgesteld aan hardnekkig vuil dat zich verschuilt tussen uw vloertegels. Een hoogwaardige afwerking van voegen is dan essentieel. U kunt ook kiezen voor de installatie van extra lasveters op uw voegen. Deze zijn in verschillende kleuren beschikbaar en geven een speelse tint aan uw vloer, of zorgen voor een ideale kleurencombinatie met uw bestaande interieur. Neem contact op met Takens Bedrijfsvloeren voor de mogelijkheden.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!