Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Pvc kliktegels

Even klikken en klaar! Eenvoudig vloeren leggen hoeft vandaag de dag niet meer moeilijk te zijn. Nieuwe technologieën en vernuftige ideeën zorgen ervoor dat vloeren tegenwoordig lang meegaan en voldoende weerstand bieden aan scherpe objecten, het veelvuldig op en neer lopen van de vele bezoekers en talloze morspartijen. En dat alles in een jasje van pvc. Wat is er nu zo bijzonder en efficiënt aan pvc kliktegels en wat heeft pvc allemaal te bieden? Lees nu deze blog!

Binnen no time klaar voor gebruik

Pvc is een materiaalsoort die voornamelijk bekend staat om de robuuste eigenschappen en het vrijwel onderhoudsloze gebruik ervan. Pvc kliktegels zijn supersnel te installeren en eenvoudig te verwijderen. Wel zo handig wanneer een tegel onverhoopt beschadigd raakt en snel vervangen dient te worden. Ook tijdens verbouwingen of verhuizingen zijn de kliktegels eenvoudig mee te nemen. Even los- en vastklikken en uw vloer is weer klaar voor gebruik. Pvc kliktegels zijn immers direct belastbaar. Het handige van kliktegels is dat de vloertegels op elke harde ondervloer kunnen worden geplaatst, waarbij ook een vervuilde of vochtige ondervloer geen probleem is. Door het drainagesysteem aan de onderzijde van de tegels blijft de vloer droog en schoon.

Wat heeft een pvc kliktegel te bieden?

Pvc kliktegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze altijd aansluiten bij uw interieur. En dat is wel zo makkelijk! Deze sterke en veilige tegels worden gemaakt door vloeibaar pvc met grote kracht in een vorm te spuiten. Dit zorgt voor een uniek waaier effect. En dat alles in een groen jasje. Pvc vloertegels zijn immers vervaardigd uit gerecycled materiaal, waardoor het een milieuvriendelijk product is.

Naast een uitgebreid kleurenpallet, hebben de kliktegels nog veel meer te bieden. Zo hebben ze een antislipwerking, zorgen ze voor geluidsreductie en behouden ze de warmte. Even snel reinigen met een stofzuiger of dweil en klaar is kees. Bij Takens Bedrijfsvloeren worden deze pvc tegels aangeboden. Zo is een nieuwe vloer snel gelegd!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!