Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Prijs pvc vloer

De kracht van pvc is enorm. In tijden dat het gaat om snelheid, efficiëntie en gemak, is een laag onderhoudsregime essentieel. Slechts weinig mensen houden zich graag bezig met het onderhouden van interieur. De vloer speelt hier een belangrijke rol in. Waar op een dag talloze mensen heen en weer lopen – vocht, vuil en stof meeslepend – en activiteiten gedaan worden, is de kans dat een vloer vuil wordt of beschadigd raakt erg groot. Een stevige en duurzame vloer zorgt voor comfort en veiligheid. En wanneer dat ook nog eens voor een voordelig prijsje kan, dan wordt het leggen van een pvc vloer helemaal aantrekkelijk!

Verschillende pvc prijzen

De prijs van een pvc vloer kan enorm variëren. Waar de ene aanbieder de hoofdprijs vraagt voor het leveren van een pvc vloer, biedt een ander een uitgebreid leverings- en plaatsingspakket voor een stuiver. Bent u van plan om een pvc vloer te laten plaatsen in huis, op kantoor of in de werkplaats? Dan is het verstandig om even goed te kijken naar de prijzen. Immers, u wilt een vloer zo goedkoop mogelijk laten leggen. Om te bepalen wat de prijs is van een pvc vloer, zijn er enkele zaken van invloed. Voor een goed advies dienen al deze zaken in ogenschouw genomen te worden voor het maken van een goede prijsindicatie.

Wat bepaalt de prijs van een pvc vloer?

Takens Bedrijfsvloeren ziet elke vloer als een individueel project. Iedere vloer is immers anders. Horecavloeren hebben andere vereisten dan vloeren die in een woning worden geplaatst. Vloeistofdichte vloeren zijn doorgaans wat duurder dan standaard pvc vloeren. Ook speelt de ondergrond, de toepassing, het soort belasting en het aantal m2 een rol bij het bepalen van de prijs van een pvc vloer. Opvallende kleuren en bijzondere afwerkingen kunnen soms de prijs opvoeren. Zomaar met prijzen strooien wordt dan ook niet veel gedaan. Om per vloer een passende aanbieding te maken, is vaak een inspectie ter plaatse nodig. Takens Bedrijfsvloeren voorziet op deze manier altijd in een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!