Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Laat uw vloer opvallen in uw bedrijfspand

Waarom kiest u niet voor een opvallende vloer in uw bedrijfspand? Een vloer met uitstraling! Hoe kunt u een vloer combineren met de juiste kleur muur en welke kleur sluit bijvoorbeeld het beste aan bij uw bedrijfspand? Het is niet altijd even makkelijk om hier de juiste keuze in te maken, zeker niet als u weinig ervaring heeft met het kiezen van kleurencombinaties. Aangezien u uw muren en vloer over het algemeen maar één keer per tien tot vijftien jaar aanpast, is het raadzaam om hier vooraf advies over in te winnen. U vindt veel informatie op internet, maar kunt vanzelfsprekend ook de hulp inschakelen van een vloerenspecialist als Takens Bedrijfsvloeren.

Kleur als contrast

Heeft u gekozen voor een neutrale kleur voor de muren? In veel gevallen heeft u dan de vrijheid om lekker te experimenteren met de kleur op uw vloer en met uw accessoires. Bij een neutrale kleur op de muren mogen de contrasten met de vloer of accessoires best groot zijn. Zo past een lichte kleur muur bijvoorbeeld goed bij een felle PVC vloer! Ook verschillende groentinten worden steeds populairder in bedrijfspanden.

Denk goed na en betrek ons tijdig bij de keuzes, ook kunnen wij voor u een binnenhuis architect inschakelen om samen naar en de juiste kleuren combinaties te zoeken.

Meer weten? Vraag de vloerenspecialist!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft bij het kiezen van de kleur van uw vloer of muren? Vraag naar meer informatie aan een van de vloerenspecialisten bij Takens Bedrijfsvloeren! Wij geven u graag advies over het leggen van een vloer in uw woning, in een bedrijfspand of bijvoorbeeld in een schoolgebouw. Tevens kunnen we de nieuwe vloer direct voor u leggen!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!