Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Op een vloeistofdichte vloer is morsen geen probleem

Het leven van een vloer gaat niet over rozen. U wordt betrapt, bespuugd, mishandeld en er wordt constant over u heengelopen. Dat moet geen pretje zijn. Vloeren hebben behoorlijk wat te voorduren. Het loont daarom om te investeren in een vloer die bestand is tegen de externe invloeden waar het mee te maken krijgt. Een vloeistofdichte vloer is dan een absolute vereiste. Op plekken als een werkplaats, school of horecagelegenheid komt een vloer constant in aanraking met vloeistof. U heeft dan een strakke afwerking nodig die geen vloeistof doorlaat.

Legio voordelen

Zomaar een aantal voordelen van een vloeistofdichte vloer:

Slechts een greep uit de voordelen die u in huis haalt met een vloer van dit type. Aangezien vloeren intensief, en niet altijd met even veel zorg, worden gebruikt, is het aan te raden om te investeren in hoogwaardige kwaliteit dat tegen een stootje kan. Wat te denken van een school of werkplaats waar dagelijks met vloeistoffen gesmeten wordt. U moet er dan niet aan denken dat er blijvende schade aan uw vloer optreedt. Naast de genoemde voordelen profiteert u van nog een aantal kenmerken. Milieuvriendelijk, brandvertragend, neemt geen geur aan, bestand tegen chemicaliën en gemakkelijk te onderhouden. Als dat geen reden is om voor een vloeistofdichte vloer te gaan!

Vastgestelde normen

Let u ook op de benodigde normen waar een vloeistofdichte vloer aan moet voldoen. Daarbij kunt u denken aan de PBV-norm (Plan Bodembeschermende Voorzieningen) en HACCP-norm (hygiëne). Bij Takens Bedrijfsvloeren bent u verzekerd van kwaliteitsvloeren waar u nog vele jaren mee vooruit kunt. Bekijk het aanbod, varieer in de door u gewilde kleur en informeer naar een oplossing op maat. Professionele installatie van de vloer is ook mogelijk.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!