Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Meer veiligheid met speciale antislipvloeren

Het komt geregeld voor, dat er ongelukken gebeuren op gladde vloeren. U kent het vast, een pas schoongemaakte vloer waarop u vrijwel geen grip heeft. Zeker als iemand te gehaast over een dergelijke vloer loopt, is uitglijden bijna niet te voorkomen! Om gevaarlijke situaties te voorkomen, is het sterk aan te bevelen om te kiezen voor vloeren met een speciale antislip-laag. Een vertrouwd aanbieder van dergelijke vloeren is Takens Bedrijfsvloeren, waar u niet alleen de keuze heeft uit verschillende materialen, maar ook uit tal van kleuren voor uw vloer. Laat u adviseren, als u op zoek bent naar een antislipvloer.

Antislipvloeren in scholen en op werkplaatsen

Zeker in scholen en op werkplaatsen, is het laten plaatsen van een antislipvloer aan te raden. Op scholen kunnen scholieren bekers met drinken laten vallen, waarop medescholieren uit kunnen glijden tijdens het rennen door lokalen of gangen. Iets wat u als schooleigenaar natuurlijk zo goed mogelijk wilt voorkomen! Ook voor uw medewerkers is het vanzelfsprekend een stuk veiliger, als u kiest voor een antislipvloer.

Bij werkplaatsen geldt een soortgelijk principe, doordat er verschillende vloeistoffen op de werkplaats terecht kunnen komen. Zeker als hier gewerkt wordt met gevaarlijke machines en gereedschappen, is het belangrijk om het uitglijden van uw medewerkers tegen te gaan. U wilt immers geen bedrijfsongelukken binnen uw werkplaats!

Kwalitatieve en duurzame vloeren

De vloeren van takens Bedrijfsvloeren zijn helemaal anti-slip en zijn daarom ook zo geschikt voor tal van bedrijven waaronder werkplaatsen, scholen en horeca.

de vloeren die antislip zijn zijn erg duurzaam en ook na verloop van tijd zijn deze nog veilig is om over een natte ondergrond te lopen. Daarbij zijn dergelijke vloeren vloeistofdicht, zodat er geen vloeistof onder de vloer kan komen. U moet er immers niet aan denken, dat de vloer al na een korte tijd gaat bobbelen, waardoor alsnog gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

 

 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!