Bent u op zoek naar een professionele vloertoepassing, maar weet u niet wat u kunt verwachten van de kosten van een pvc vloer? Dan zult u bij Takens Bedrijfsvloeren versteld staan over de mogelijkheden van uw budget. Hoogwaardige vloeren tegen zeer betaalbare prijzen, dat is een combinatie die u alleen bij ons vindt. Onze vloeren zijn gemaakt van gerecycled pvc en staan bekend om de lange levensduur en hoogwaardige afwerking. Daarnaast profiteert u van servicevoordelen die u zekerheid biedt. Een garantie van drie jaar op de vloer en de mogelijkheid om met een jaarlijkse inspectie de kwaliteit van uw vloer te waarborgen. Daarmee minimaliseert u de risico’s bij de aanschaf van een gloednieuwe vloer.

Alle mogelijke toepassingen

Een pvc vloer is een ideale toepassing voor vele ruimten in uw bedrijf of particuliere woning. U siert uw bedrijfspand, werkvloer en/of showroom met onze vloeren voor een gegarandeerd jarenlang plezier. Vloeren hebben behoorlijk wat te leiden, dat betekent dat ze daartegen gewapend moeten worden. Schade door het slepen van zware spullen, vloeistoffen en slijtage kunnen een ware teistering vormen voor uw vloer. Een investering in een kwaliteitsvloer betaalt zichzelf daarom terug. En de kosten van een pvc vloer? Die zijn altijd bespreekbaar en afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en bekijk de mogelijkheden om uw droomvloer aan te leggen.

Uitmuntende servicevoordelen

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit die we leveren, en omdat wij vinden dat u langdurig plezier moet ondervinden van uw vloer, hebben wij een driejarige garantieregeling op onze vloeren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een jaarlijkse inspectie die de kwaliteit waarborgt. Onze tegelvloeren zijn van hoogwaardig gerecycled pvc en zijn 1 cm dik. Om de kosten van een pvc vloer voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken, hebben we alle servicevoordelen zo gunstig mogelijk gemaakt. Dat is Takens Bedrijfsvloeren. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.