Het hoe en waarom van een pvc tegelvloer

Er zijn veel redenen te bedenken waarom u zou moeten kiezen voor een pvc tegelvloer. Of u nu kiest voor pvc in bijvoorbeeld de keuken of badkamer van uw woning, of dat u kiest voor een bedrijfsvloer van pvc: de mogelijkheden en voordelen zijn legio. Hoog tijd om deze eens goed in kaart te brengen. Lees dan ook snel deze blog!

Voordelen

Waarom u zou moeten kiezen voor een pvc tegelvloer? Zowel op functioneel als esthetisch vlak zijn er voordelen te benoemen die het verschil maken. Ten eerste speelt veiligheid natuurlijk een rol. Pvc is een slijtvast materiaal, zeker wanneer u kiest voor een tegelvloer van pvc die is voorzien van een bovenste slijtlaag. Uw nieuwe vloer zal dus jarenlang meegaan zonder slijtageverschijnselen. Ook is pvc antislip. Uitglijders behoren daardoor tot het verleden, ook wanneer de vloer nat is – bijvoorbeeld in de badkamer of keuken. Een tegelvloer van pvc is bovendien dun, waardoor u niet in de problemen komt met het openen van deuren.

Designmogelijkheden van een pvc tegelvloer

Dat pvc een relatief goedkoop materiaal is, betekent niet dat u dat terugziet in de uitstraling ervan. Tegenwoordig kan pvc immers worden uitgevoerd in vele soorten en maten. Wilt u bijvoorbeeld een pvc tegelvloer die lijkt op hout of (natuur)steen, dan behoort dat tot de mogelijkheden. Op deze manier kunt u altijd kiezen voor een vloer die past bij uw persoonlijke smaak en bij het gebouw of de ruimte waarin deze geplaatst wordt, terwijl u geniet van de voordelen van het materiaal pvc. U maakt uw keuze uit een scala aan verschillende kleuren, motieven en designs!

Kies voor pvc!

In deze blog zijn zowel de voordelen als de (design)mogelijkheden van een pvc tegelvloer benoemd. Juist omdat pvc op beide onderdelen goed scoort, kiezen veel mensen en bedrijven voor de plaatsing van een tegelvloer gemaakt van pvc. Bij Takens Bedrijfsvloeren bent u verzekerd van een product van topkwaliteit, van professionele plaatsing en van een gunstige prijs. Bovendien geniet u van een goede en lange garantietermijn.