Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Een pvc vloer, wat moet dat kosten?

Een heel logische vraag, want het lijkt allemaal zo mooi om een pvc vloer aan te leggen, maar de kosten zijn ook niet onbelangrijk. Het kan best een investering zijn om uw nieuwbakken werkplaats of showroom in te richten met een hoogwaardige vloer van pvc, maar dat is uiteindelijk een investering die zichzelf terugverdient. Zeker in een werksituatie wilt u dat de veiligheid van werknemers daar niet onder lijdt. Zo is een vloer voorzien van antislip noodzakelijk in een keuken waar personeel met pannen water en olie door de ruimte schieten. En is een schoolvloer waar kinderen op spelen noodzakelijkerwijs voorzien van alle hygiënevoorschriften. Pvc vloeren zijn dan een ideale oplossing bij deze alledaagse problemen.

Service inbegrepen

Pvc vloeren hebben een aantal eigenschappen die niet mogen ontbreken in ruimtes waar de veiligheid van mensen op het spel staat. Daarbij valt te denken aan:

Gezien deze extra kenmerken, is het ook niet vreemd dat een pvc vloer wat meer mag kosten dan doe-het-zelf kliklaminaat. Daarnaast zijn pvc vloeren voorzien van een serviceregeling die u verzekert van een goed onderhoud en een waardevastheid waar u vrolijk van wordt. Zo profiteert u van alle voordelen in één. Vele bedrijven en particulieren gingen u voor bij de aanschaf van een dergelijke vloer.

(Vl)oerkrachten

Als u bijvoorbeeld denkt aan de aanleg van een vloerverwarming, kan dat ook met een pvc vloer. Het dient dat als perfecte geleiding van de warmte. Daarnaast is het combineren van kleuren mogelijk door lasveters aan te laten leggen in de voegen tussen de tegels. Een creatieve en artistieke tint in uw vloer. Dat willen we allemaal! Dit allemaal in ogenschouw, vallen de kosten van een pvc vloer enorm mee. Zeker als u gaat voor de perfecte prijs-kwaliteitverhouding van Takens Bedrijfsvloeren.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!