Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

De juiste vloer voor uw school

De vloer van uw school speelt een essentiële rol in de uitstraling en het imago van uw school, daarbij wilt u een schoolvloer die kinderen of scholieren aanspreekt. Een donkere vloer in uw school is voor veel kinderen onaantrekkelijk, terwijl een combinatie van veel kleuren wellicht te druk wordt. Ook voor praktijkscholen, waar bijvoorbeeld veel met vloeistoffen gewerkt wordt, is het vinden van de juiste vloer niet altijd even makkelijk. Gelukkig kan een specialist in schoolvloeren, zoals Takens Bedrijfsvloeren, u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw school! Gaat u voor de verschillende kleuren, of past een standaardkleur het beste bij uw school?

Imago van uw school

Voor schoolvloeren wordt vaak gebruik gemaakt van PVC, marmoleum of linoleum. Het voordeel van deze materialen, is dat ze over het algemeen vloeistofdicht zijn. Zodoende maakt het weinig uit, als een van de scholieren een beker met drinken laat vallen, als er tijdens een praktijkles vloeistof op de grond terechtkomt, enzovoorts. Wanneer deze vloeistoffen onder uw schoolvloer terecht zouden komen, zou dit ervoor kunnen zorgen dat de vloer begint te bobbelen. Dit is gevaarlijk, omdat kinderen kunnen struikelen, daarbij ziet het er onverzorgd uit.

Vloeistofdichte vloer

Het feit dat dergelijke vloeren vloeistofdicht zijn is niet de enige reden van de populariteit van PVC. Ook worden deze materialen in zeer veel verschillende kleuren aangeboden, zodat u altijd een kleur vindt die aansluit bij uw school. Kies een kleur die aantrekkelijk is voor scholieren, die past bij bijvoorbeeld de kleur van het logo van uw school, enzovoorts.

Zo draagt uw schoolvloer bij aan het imago en de uitstraling van uw school. Door de eigenschappen van deze vloeren kunnen scholieren lekker vrij blijven spelen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele schade aan uw schoolvloer.

Advies over de schoolvloer

Wil u een vrijblijvend advies over de schoolvloer die het beste bij u past, neem dan contact op met Takens Bedrijfsvloeren, wij komen graag bij u langs om u van goede informatie en advies te voorzien.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!