Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte garagevloeren

PVC garagevloerOntvangt u regelmatig klanten in uw garage, dan is het belangrijk dat de ruimte er netjes en professioneel uit ziet. Dit bereikt u niet alleen door de boel regelmatig op te ruimen en de beste apparatuur in de garage neer te zetten, maar ook door een nette vloer in de ruimte te leggen. Takens Bedrijfsvloeren ontwikkelt speciale garagevloeren die er niet alleen goed uit zien, maar bovendien goed tegen een stootje kunnen. Meer over de garagevloeren van Takens Bedrijfsvloeren, leest u op deze pagina. 

 

Neem contact met ons op

 

De vloeistofdichte vloeren van Takens Bedrijfsvloeren 

Takens Bedrijfsvloeren is gespecialiseerd in het ontwikkelen van verschillende soorten vloeren. De bekendste en beste vloeren in het aanbod van Takens Bedrijfsvloeren, betreffen de diverse vloeistofdichte vloeren. Deze vloeren zijn speciaal ontwikkeld om geen enkele vloeistof door te laten, waardoor de tegels langer mee gaan. Daarnaast zijn de vloeren volledig krasvrij, slijtvast en onderhoudsvriendelijk, voor een vloer die er altijd goed uit ziet en niet te veel onderhoud nodig heeft. 

In een professionele werkplaats worden verschillende soorten vloeistoffen en gereedschappen gebruikt, die op de vloer terecht kunnen komen. Heeft u een vloeistofdichte vloer van Takens Bedrijfsvloeren, dan kunnen de tegels hierdoor in ieder geval niet beschadigen. Rijdt u met verschillende voertuigen over de vloer, dan ziet u hier ook niets van. Een vloer die aan al uw eisen voldoet en speciaal voor uw drukke garage gemaakt is. 

Uw eigen vloeistofdichte vloer laten leggen door Takens Bedrijfsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren heeft vloeren gelegd in vele bedrijven in Nederland, maar ook in diverse bedrijfspanden in het buitenland. Wilt u uw eigen vloeistofdichte vloer laten leggen door de experts van Takens Bedrijfsvloeren? Schaf uw garagevloer dan aan bij Takens Bedrijfsvloeren en schakel de vakmannen van het bedrijf direct in om uw nieuwe vloer te komen leggen.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!