Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte garagevloer

PVC garagevloerDe vloer in de gemiddelde garage heeft veel te verduren. Niet alleen omdat er allerlei voertuigen over de garagevloer rijden en de tegels hier zeker tegen moeten kunnen, maar ook omdat er vloeistoffen als olie op de tegels kunnen komen. Bent u op zoek naar een nieuwe vloerbedekking voor uw garage en vindt u het erg belangrijk dat de nieuwe tegels tegen een stootje kunnen? Dan kiest u voor een garagevloer die vloeistofdicht is

 

Neem contact met ons op

 

Een vloeistofdichte vloer voor uw garage: wat houdt dat precies in?

Een vloeistofdichte garagevloer is een vloer die uit vloeistofdichte tegels opgebouwd is. Zoals de naam het al verklapt, laten deze tegels geen water door. Niet in de voegen, maar ook niet aan de uiteinden van de garagevloer die tegen de plinten op de muren geplaatst worden. Zelfs als u een hele bak water over de tegels laat vallen, komt dit water niet door de tegels heen. 

Omdat er geen vloeistoffen door de vloeistofdichte tegels heen kunnen komen, gaat de vloerbedekking langer mee. Daar komt nog bij dat de tegels volledig slijtvast zijn, ook als u regelmatig met voertuigen over de tegels rijdt, zware karren gebruikt of de tegels op andere manieren zou kunnen beschadigen. Waar andere tegels al lang beschadigd zouden zijn, zijn deze tegels volledig slijtvast en dus onbeschadigd.

De vloeistofdichte tegels van Takens Bedrijfsvloeren

Takens Bedrijfsvloeren is uw ervaren expert op het gebied van vloeistofdicht tegels. U kunt bij deze expert terecht om uw ideale vloerbedekking voor de werkplaats samen te stellen, die vervolgens voor u ontwikkeld wordt en zo snel mogelijk in de werkplaats gelegd wordt. En omdat de garagevloer zo eenvoudig en snel te leggen is, hoeft u de werkplaats niet eens lang dicht te gooien om een nieuwe garagevloer te laten leggen.


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!