Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Garagevloeren

vloer autogarageBent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw garage? Takens Bedrijfsvloeren is de specialist in het aanbieden van zeer uiteenlopende vloeren voor uw garage, werkplaats, enzovoorts. Wij helpen u graag bij de aanleg van uw vloer en kunnen u tevens van advies voorzien bij het kiezen van de juiste garagevloer voor uw situatie. Wilt u bijvoorbeeld een simpele betonnen vloer in uw garage? Of krijgt een marmoleum, linoleum of PVC-vloer uw voorkeur? Wij geven u graag een beter beeld van de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn!

 

Neem contact met ons op

 

PVC-vloeren

De PVC-vloeren die wij aanbieden zijn van een hoge kwaliteit en op duurzame wijze geproduceerd. Zo zult u niet snel last krijgen van krassen op uw vloer, is uw vloer slijtvast, enzovoorts. Daarbij zijn onze vloeren van een aparte laag voorzien, zodat u zowel op een natte, als een droge vloer veilig kunt lopen. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen.

Professionele vakmensen voor een optimaal resultaat

Bij Takens Bedrijfsvloeren werken met hoogwaardig gerecyclede PVC tegels, voor het leggen van een garagevloer. Naast het gerecyclede PVC is het mogelijk om verschillende andere materialen te gebruiken voor uw garagevloer. Het materiaal waarmee wij werken is een centimeter dik, waardoor de tegels zonder problemen tegen deuren gelegd kunnen worden. Daarbij zorgt de dikte voor een lange levensduur van de tegels. Kortom, een investering in de toekomst!

Tot slot bieden wij garagevloeren aan met een gunstige prijs/kwaliteitverhouding, die makkelijk schoongemaakt kunnen worden. Om de kwaliteit van onze vloeren te kunnen garanderen, bieden we u een garantie van 3 jaar aan.

Bij Takens Bedrijfsvloeren bent u verzekerd van:

veel verschillende soorten en kleuren vloeren;
- veel voordelen van een vloerenspecialist;
- de mogelijkheid tot een jaarlijkse inspectie door onze vakmensen;
- 3 jaar garantie op uw werkplaatsvloer;
- vakmensen met een jarenlange ervaring.

Wilt u meer weten? Neem dan met ons contact op of kom eens binnen te lopen!


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!