Bel ons vandaag nog! 085-8881598 | info@takensbedrijfsvloeren.nl

Offerte aanvragen

Horecavloeren van PVC tegels

Vloeistofdichte vloerOp zoek naar een vloer voor uw horecabedrijf? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Takens Bedrijfsvloeren. Wij beschikken over een ruim assortiment van prachtige horecavloeren van PVC tegels. Deze vloeren zijn geschikt voor de horeca en kunnen eenvoudig over uw ondervloer gelegd worden. Aangezien deze vloerbedekking geheel vloeistofdicht is, wordt de vloer niet glad en vies. Ook is deze duurzaam en bestand tegen tal van vloeistoffen en zuren. U kunt er dan ook lang van profiteren. 

 

Neem contact met ons op

 

Makkelijk te leggen vloeren

Onze horecavloeren bestaan uit tegels die zijn voorzien van een speciaal drainagesysteem. Dankzij het speciale clipsysteem zijn de tegels heel eenvoudig te leggen. U kunt ze direct, zonder verlijming, over de ondervloer leggen. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een duimstok en een decoupeerzaag. Natuurlijk kunnen wij de vloer ook voor u leggen. U heeft er dan helemaal geen werk meer aan. Nadat wij de vloertegels hebben gelegd, is deze direct belastbaar. 

Ontdek de voordelen

Het grote voordeel van onze horecavloeren is, dat deze over een antislip functie beschikken. Ook als er vloeistof op wordt gemorst blijven deze vloeren stroef en droog aanvoelen. Iets dat wel zo veilig is in een horecakeuken. Bovendien kunt u de ondergrond heel gemakkelijk reinigen. Hier heeft u geen speciaal schoonmaakmiddel voor nodig.

U kunt de tegels gewoon met een sopje van water en zeep schoonmaken. Een ander groot pluspunt van onze PVC vloeren is, dat deze een hoge geluidsisolatie bevatten. Zo beschikken de tegels over geluiddempende eigenschappen. 

Interesse in onze horecavloeren?

Heeft u interesse in onze PVC vloeren voor de horeca? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor een advies op maat. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. De vloeren zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zoals zwart, bruin, antraciet, rood, grijs en blauw. Bij ons vindt u dus altijd wel een vloer die bij uw keuken past. Als u een horecavloer bij ons aanschaft, dan krijgt u hier een garantie op van maar liefst drie jaar. 


Heeft u interesse in onze vloeren of diensten? Neem dan contact met ons op!